Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2011 09:59 - Данъчни! Илюминати! Рептилии! Дракони!
Автор: magicktarot Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6221 Коментари: 8 Гласове:
39

Последна промяна: 01.05.2011 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Някога, не много някога, преди само няколко хиляди години /какво са те в контекста на вечността, която не съществува; или пък спрямо възрастта на Земята – няколко милиарда години, а за Безвремието да не говорим/ някакви всемогъщи пришълци – анунаки? - долетели от Небитието или от майната си /да ме извиняват за непристойните думи!/ и решили да създадат човек, който да им бъде роб. За какво им е било това, по принцип толкова развити същества /или същности?/, които могат като се кютнат из Космоса, да акостират където си искат, да създават такова сложно същество, за поддържането на живота на което, изчислено в човеко-въздухо-водо-храно-легло-и-прочее-дни, се изискват много средства и това, което им работи  то, всъщност трябва да излиза в най-добрия случай на нула, съпоставено с разходите по поддръжка.

   Е, не са плащали заплати, нито осигуровки – за пенсии и здравни, нито данък общ доход, нито трудова злополука, болест и майчинство и всичко по надлежния ред. Дали пък поради това не са излизали на сметка? Или още тогава са открили заплатите на черно? Няма как да го докажем, всичко е унищажено от Потопа. Даже понякога в изследователите възникват съмнения дали тия пришълци не са предизвикали тенденциозно потопа, за да унищожат всичката документация, тъй като хората, които отказали да бъдат роби, основали данъчна инспекция и пратили на Пришълците уведомително писмо за осъществяване на пълна планетна ревизия, която трябвало да се осъществи на първи август 6251 г. преди Христа /по тогавашното летоброене, забравих как се е казвал месец август, но има сигурни данни, че приравнено към юлианския календар е август, за грегорианския има спорове/. Да, в писмото наистина пишело „Преди Христа”. Пришълците не могли да се сетят за кой точно Христо става дума, но и това им се видяло подозрително. А най-вече ги стряскала сумата, която данъчните щели да им тръснат. Затова – хоп и потоп!

    Ех, анунаки, анунаки! Ако вместо ядящ и изхождащ се човек, производител на изпражнения и данъчни ревизии, единственото същество, открило мързела и начина на постигането му, бяхте създали едни прости роботи – хем не мислят, хем правят само това, за което са програмирани, хем не ядат, не генерират екскременти, нито боклук, нито писания, партии, доноси и прокламации, щяхте да сте много по-щастливи! Ма нейсе – станалото – станало! Излетели и не се видели. Забравихме да споменем, че тия пришълци, наречени в епоса за Гилгамеш /или там някъде из клинописите/ анунаки, изглеждали като рибо-човек – живеели в морето и на сушата.

 

  И както излетели – а хората междувременно се отдавали на водни спортове из потопа... Между другото Ной тогава направил огромен капитал, организирайки масови яхт-клубове и дружества по сърфинг и водни ски, и създал първата световна корпорация, именувана „Аз обичам водата”...

...Както излетели анунаките /оставяйки заветните думи
I, ll be back!, използвани после във филмите Терминатор, без да се плати авторско право!/, така на земята кацнали Рептилиите, които отдавна следели какво става на земята /те си нямали друга работа/ и знаейки за данъчните инспекции, били сигурни, че скоро на анунаките ще им светят космическото масло.

 

   Рептилиите са влечугоподобни създания, наричат ги дракони и се смята, че целият драконов фолклор и митология се дължи на тях. Кой знае защо, обаче, понастоящем в някои среди, с преобладаващи любители на конспиративните теории, се счита, че драконите са лоши и целта им е да заличат човешкия род. Защо не са го направили още когато са кацнали за първи път? Все пак – за същества, които нямат друга работа /а да постигнеш това да нямаш работа не е по силите на всеки!/ и могат да следят развитието на живота в детайли на някоя различна от тяхната планета – това не изглежда да е било трудно – унищожаването на любители на водни спортове. Най-малкото – могли са да пресушат водоемите, да изсмучат всичката вода – и Ной щеше да фалира.

 

Ама не! Кой знае, може би са искали да видят какво е да преживееш данъчна ревизия, защото са били на принципа „Трябва да се опита от всичко!”...

Следва.

Към втора част:
magicktarot.blog.bg/tq-i-toi/2011/01/08/poslednata-taina-na-planetata-zemia-2.663767




Гласувай:
40



1. deathmetalverses - Bravo, Sonya!
07.01.2011 11:13
Izklyuchitelno spoluchliva parodiya, s koqto razbi na puh i prah fantaziite na Zakharia Sitchin, Alen Allford, Von Denicken & co., s ikonomicheski argumenti! Ima edin sajt na turski pisatel, malko islyamist si pada /e.., pravi vryzki s Kital Al Kurani!/, kojto poddyrzha i na bylgarski "Kamennata epoha - edna golqma istoricheska lyzha" - ako iskash, razgledaj go, i drasni nyakoj red! Pozdravi: Zdravko
цитирай
2. magicktarot - 1. deathmetalverses, :)))
07.01.2011 11:33
Благодаря ти за оценката и включването, Здравко! Аз по принцип приемам всякакви теории на сериозно, даже и сега мислех да пиша малко по-сериозен "обзор" по темата, но нещо ми е весело и излезе така.:))) Не съм срещала този автор, благодаря ти за инфото, звучи интересен, ще го разгледам. Поздрави!:)
цитирай
3. gwendoline - Интересен поглед! :))
07.01.2011 12:43
Разсмя ме ... Чакам продължението.
Доскоро!
цитирай
4. magicktarot - 3. gwendoline, :)))
07.01.2011 16:31
обичам да /се/ разсмивам, не винаги ми се удава! Поздрави!:)
цитирай
5. razkazvachka - Хахаха! Много находчиво -
08.01.2011 02:08
очакваме да видим какво е отношението на 12те типа пришълци, посетили Земята през последните 120 години, към данъците и потопите...
цитирай
6. magicktarot - 5. razkazvachka, мерси за включването:)
08.01.2011 09:28
ама те 12 ли са!? и само за последните 120 години?! Лелее, има да си пиша тогаваа... Най-вероятно ще се огранича с тези, които искат да ни завладеят и ни използват по всякакви начини, защото без нас не могат /Бог тук не играе, ама ще видим/:)))) Поздрави!
цитирай
7. razkazvachka - Ами аз имам едно списание "Криле" - за авиация и космонавтика, в което има скицирани 12 типа - а те може да са с повече разновидности, знае ли човек..
08.01.2011 15:49
magicktarot написа:
ама те 12 ли са!? и само за последните 120 години?! Лелее, има да си пиша тогаваа... Най-вероятно ще се огранича с тези, които искат да ни завладеят и ни използват по всякакви начини, защото без нас не могат /Бог тук не играе, ама ще видим/:)))) Поздрави!

цитирай
8. magicktarot - 7. razkazvachka
08.01.2011 17:09
Във вселената със сигурност са повече, но може да има вселени без нито един вид пришълец:))) следващия път ще пиша за такама вселена.:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2733963
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953