Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2011 12:15 - Последната тайна на планетата Земя 2
Автор: magicktarot Категория: Тя и той   
Прочетен: 3745 Коментари: 5 Гласове:
35

Последна промяна: 01.05.2011 11:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Та както кацнали Рептилиите на синята планета /още тогава е имало сини и червени, може би оттам е дошъл този отзвук и до днес, нещо като следите от Големия взрив, които виждаме в снежинките на телевизора, когато внезапно откраднат кабелите на кабелния оператор/... та както кацнали, така започнало едно масово производство на фолклор. Драконовски фолклор. Но нека не прескачаме.

   Забавлявайки се с увлекателните водни спортове, хората забелязали, че водите на Потопа започнали полека-лека да се отдръпват. Как точно са го забелязали това, като нямало никаква суша наоколо /всички водни клубове били построени, то е ясно, на плаващи платформи, а също и жилищните квартали и заводите/ не може да се каже. Дарвин би предположил, че може би по онова време хората са имали някакъв друг, допълнителен орган на възприятие, който е закърнял, когато са преминали почти основно на сухоземен живот. Предположения много.

   Поостарял вече, Ной бил решил да се поотегли от водната корпорация и да се позанимае с някое хоби. Много го привличало гълъбарството. Освен да се радва на редките си породи гълъби, той искал да основе и първата поща, която да прерасне в корпорация „Земни Пощи и Комуникации” – нямал мира тоя човек, хоби, хоби, но ако не се извлече поне една корпорацийка от него, за нищо не става! – така мислел той /дай Боже да има повече такива хора като него/. Та един от гълъбите му веднъж се върнал от неизвестно място с маслинена клонка в клюна си. Ной се шашнал. Наистина, цялата земя /по-скоро вода/ били обхванати от мрежа от нойски центрове на плаващи платформи и гълъбът можел да донесе маслината и от другия край на света, но Ной бил чел в Библията, че „23. Изтреби се всичко, що съществуваше по лицето /на цялата/ земя; от човек до скот, гадове и птици небесни – всичко биде изтребено от земята; остана само Ной, и каквото беше с него в ковчега”” Е, той, разбира се, знаел, че това писание е алегорично и под „ковчег” се разбира ноева платформа, а той много държал да има контрол над всичко свое и знаел, че точно маслините заедно с документацията на анунаките/ не са от нещата, които се намират на платформите му, т.е. те са останали на земята, а в Писанието пишело, че всичко на земята е заличено. Оттам Ной разбрал, че имало много оцелели неща, макар и под водите на Потопа.

   Хрумнала му и една мисъл, която решил да не споделя с никого. Мислел си, че тази идея ще бъде ключова за по-нататъшното развитие на Земята и в частност – за напредъка на човешкия род – бивши роби, бивши данъчни, а понастоящем – любители на водните спортове.

   „Хм, мислел си Ной, вижда се края на всеобщия воден бизнес, той пак ще си остане голям, но няма да е това, което е сега, ще се ограничи само по крайбрежията.Нищо, синовете ми ще се заемат с него... След като маслините са оцелели, все някъде са оцелели и документи, останали от анунаките! Ще има много компромати, само да ми паднат в ръчичките! Чакайте...!”

   Рептилиите хич и не подозирали какво замисля Ной. Те можели да четат мисли, но Ной не мислел по стандартния начин и затова своеобразните радари, с които Драконите четели мислите на „тези забавни любители на водата – човеците", не можели да ги прихванат. Още тогава Ной образувал зародиша на стелт-технологията, която щяла да се развие в двайсети век след Христа.

 Следва

част І magicktarot.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/01/07/danychni-iliuminati-reptilii-drakoni.663198



 




Гласувай:
37



1. razkazvachka - Браво! Напредваш в историята!
08.01.2011 15:55
Това си е къртовски труд - добре че го вършиш - аз започнах някъде от 25 век с лека ретроспекция до 19ти, но гледам, че читателите се обърквам и затова първо ще ги пращам при тебе да си научат историята.
Поздрави!:)))

цитирай
2. magicktarot - Мерси за включването! История е силно казано,
08.01.2011 17:14
но нямам нищо против да обучавам, който има интерес.:) Иначе тук става въпрос за различни измерения и къртовският труд няма място:) Не за друго, а защото не се знае кога ще прескоча в друго измерение ... т.е. хронологията не важи, а и аз не я почитам особено. Поздрави!:)))
цитирай
3. razkazvachka - Правилно - хронологията убива
09.01.2011 23:16
приключението:)))
цитирай
4. magicktarot - супер изказване!!! -
10.01.2011 14:17
твое ли е? Струва ми се познато, но може и да греша.:) Май може да се каже също - приключението разбива хронологията... яко! :)))
цитирай
5. mt46 - Поздрав, Меджик
26.01.2012 23:07
за свежо-хумористичния поглед към библейския Ной!... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2729013
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953