Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2015 19:04 - ЗАМЪРСЕНИЯТ ВЪЗДУХ В ГРАДОВЕТЕ – НАЙ-СИЛНОТО ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ
Автор: magicktarot Категория: Други   
Прочетен: 1801 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Не вярвам в психотронните оръжия. Поне не в тия, които ни описва конспиративистката литература.

Няма да обяснявам в детайли защо. Вярвам във въздействието на мисълта и на въздействията върху мисълта. Убедена съм, че мисълта е велика сила и че твори чудеса. Нашата цивилизация, с всичките ѝ постижения, е един прекрасен материален израз на силата на мисълта. Електричеството върши чудеса – то готви, чисти, пере, задвижва превозни средства, топли, охлажда. Електричеството върши всичко, което върши и вълшебната пръчица от детските приказки. Електричеството, също така, ни свързва – особено посредством Интернет. Разбира се, доста хора приемат всичко това за даденост, дори мнозина от нас си позволяват да бъдат убедени, че „технологиите и техническият прогрес стопират развитието на Духа“. Не мога да ги мисля! Това са хора, които нямат абсолютно никаква представа за собствената си реалност. Но да премина на темата.

 

Все пак, отново ще нахвърля няколко щрихи за електричеството и изобщо за ЕНЕРГИЯТА – тя е свързана с тези „психотронни оръжия“, които смятам да оборя в настоящата публикация, за да продължа с истинските и да ги обясня донякъде.

 

Ето как стоят нещата: в момента в света ни се водят жестоки войни, точно на местата, от които може да се добива най-много нефт. Тези войни вече заплашват целия свят. Знаем, че засега НЕФТЪТ е един от основните източници ЕНЕРГИЯ за човечеството. За това е борбата за нефт. Ако тези ръководители на света, които правят войните за нефта, разполагаха с митичните психотронни оръжия – нищо нямаше да им коства да облъчат целите държави, в които има нефт, и с които те воюват – и да си вземат по живо - по здраво нефта. Да, ама явно нямат такива оръжия – никой не иска да си даде даром природните ресурси. И, ето ти – война!

 

Какво е това митично „психотронно оръжие“, което ни описват езотеричната и фантастичната литература? Най-общо – това са устройства, които генерират вълни с определена честота. Тази честота въздействала на човешката психика по начин, по който въздействат определени звукови вълни на делфините и на китовете. Твърди се, че масовите самоубийства на тези наши Братя по планета – делфини и китове – се предизвиквали именно от някакви специфични звуци. Звуци, със специфична дължина на вълната, които карали групи от китове и делфини да „загубват ума си“, да се втурват заедно към плитчини и там да намират смъртта си.

 

При хората – тези митични генератори на определени вълни, правели по поръчка човешкия ум вял, или стресиран, или потиснат, или агресивен – каквото си поръчате!

 

Видите ли, властимащите облъчвали постоянно хорицата с такива видове вълни – и затова държали подчинени милиардите хора…

 

Личното ми мнение и дори убеждение по въпроса, е че това са си параноични налудности в чист вид.

 

Защото реалността е доста по-фантастична и неочаквана – както винаги!

 

А реалността ни е свързана с КИСЛОРОДА!

 

Преди да продължа, моля да се има предвид, че всичко това са мои хипотези, които просто споделям, без всякакви претенции. Също така, държа да подчертая, че е възможно да го има и това митично психотронно оръжие (в което и аз вярвах в пред-пубертетските си години, впрочем), но просто субективното ми възприятие на този етап го отхвърля, като напълно несъстоятелно и нерентабилно в земни условия. Да, точно това пише: НЕРЕНТАБИЛНО. По-долу ще обясня защо, евентуално.

 

Реалността ни, освен с КИСЛОРОДА, е неотменно свързана и с ДИШАНЕТО. И, реално, възприемаме дишането като един от най-честите и неотменими физиологични процеси. Но, всъщност, точно защото то е такъв ФУНДАМЕНТАЛЕН ПРОЦЕС – не му обръщаме внимание. Не го учим в детската градина и в началното училище. Там учим например, че през есента листата стават жълти, а през пролетта – зелени. Но за ДИШАНЕТО – нито дума! Също така – там правим всякакви упражнения на тялото, както и упражнения в рисуване, моделиране и пр. Но никога не се упражняваме в „простото“ ДИШАНЕ.


...


Цялата статия: ТУК


...

www.tretooko.com

...




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2733937
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953