Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2013 09:32 - Как да стигнем до "Силата"?
Автор: magicktarot Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2816 Коментари: 5 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - нашето Пра/ родословно Дърво е / МРежата /
19.11.2013 10:27
и Слава на Бог,че ни даде този Дар !!
радвам се, че те познавам ,соничка :))))
цитирай
2. vmir - Много добре, Меджик!
19.11.2013 10:29
Тази идея и аз я повтарям непрекъснато, но претендиращите за развитост не искат конкуренция. И като баламосват най-неразвитите, че се борят за равенство, нямат предвид друго, освен да си запазят владеенето на ресурсите като с помощта на феновете си отстрелят възможната конкуренция. Ето така понякога един пенсионер за 50 лева коледна надбавка няма да се поколебае да прецака наведнъж мнозина като теб и мен. За мургавото народонаселение не ще и дума.
цитирай
3. magicktarot - Re:
19.11.2013 13:28
Лейди Юлия, трогна ме, благодаря ти отново! :)

===

Вмире, благодаря! Отчайващо е, наистина... :( Даже вече май никой не баламосва с равенство - голяма част от народа дотам е оскотяла, че дори не знае какво значи тази дума - всички тия хора са доведени до опасност от липса на физическо оцеляване и до реален глад. Те наистина ще дадат мило и драго за "този", който им даде къшей хляб. (Гладът е най-голямото оръжие - и срещу бели, и срещу мургави)
цитирай
4. minavamottuk - Политиката през последните години
19.11.2013 18:53
създаде потомствените безработни и потомствени социални недоразумения...Мнението ми е ,че вместо да раздава помощи ,държавата може да създаде малки цехове ,които да дотира ако са не конкурентни поне в началото и да даде на хората достойнство...против платения политически цирк,защото всичките са маскари от времето на Алеко.Учудва ме как нито една политическа партия не намира общи точки с останалите..примера ми е някакъв Борислав Цеков ,който оплюва анред всички и в същото време няма нито ресурс нито потенциал за собствен ход в политиката...и последно удивление-изнесоха ,че използвал 240 хиляди европари за нещо ,дето не било то ,а друго и не ги връща...Докато политиката е такава мръсотия ,докато българите са от партия "Далавера" няма да се промени нищо за обществото ,остава всеки за себе си да се устройва и променя.

Явно не са изминали нашите 40 години обиколки в пустинята и не са се родили новите почтеност ,морал ,достойнство и чест.
цитирай
5. magicktarot - Гинка, благодаря ти за този коментар!
20.11.2013 08:54
В добавка - фактът, че здравеопазването и образованието ни са сложени в пета глуха (и от тях продължават да се точат пари за друго!, вместо да се дотира), показва колко я е еня "държавата" за хората и бъдещето си (децата).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2719397
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953