Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2013 12:00 - Хремава Земя, класови смешения, конспирации ... и бай Иван
Автор: magicktarot Категория: Изкуство   
Прочетен: 2534 Коментари: 9 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На йогина бай Иван изключително често му се случваха взривяващо невероятни случки. Разбира се, от йогийска полипунктуална и полидименсионална гледна точка, той не би казал, че "му се случват", но един реален, макар и несъществуващ, наблюдател би ги нарекъл наистина "просто случки".

Интересно при него бе още, че тия спорни събития много често съвпадаха времево с разни напълно битово-йогийски дейности, предизвиквайки тяхното прекъсване и създавайки странни завихряния, които обикновеният ум не можеше да обясни с няколко думи - на който и да е планетарен език.

Настоящата случка започна една вечер, по време на извършване от байИванова страна на тривиално-йогийското прочистване на дебелото черво, състоящо се в изсмукване през логичното долно телесно отвърстие на определен литраж леко подсолена вода, нахождаща се в леген, и последващото й връщане през гореспоменатото отверстие в градската канализация, посредством приспособление, наречено тоалетна чиния. С други думи - бай Иван изпълняваше хигиенна йогийска пречистваща практика, модифицирана и прилагана в обществото под името "клизма", а в по-ново време - известна и допълнително модернизирана под названието с гръко-латински уклон "колон-терапия". Последното - полезна процедура, за която много хора бяха склонни да плащат доста пари - може би защото не бяха запознати с йога (тогава щеше да им бъде безплатно), или просто самото плащане действаше по допълнително пречистващ начин по някакви необяснени засега от науките пътища. Но да не се отклоняваме в излишно комплициране и колон-изиране!

Водата тъкмо бе преполовена, когато се включи третото око на йогина. Бай Иван прекрасно знаеше - щом "То" си позволяваше да го прекъсва в такъв момент, значи работата бе дебела!

Заряза моментално хигиенните си задълбочения, изкара светлинноскоростно вече изсмуканата вода и се отдаде на Окото.

Работата наистина бе сериозна - най-малкото, защото това бе един от редките случаи, в които йогинът не сразумя от пръв поглед за какво иде реч и трябваше бая да се напъне, докато избистри картинката.

...

Разбира се, сравнително глупаво е да се описват с думи послания на "третото око" - причините няма да ги изброяваме, защото, както евентуално би вметнал бай Иван, и без това повествованието дотук е крайно неразбираемо и излишно извъртяно (към канализации и тоалетни най-вече!). Но все пак, с цел вмъкване на някаква светлинна яснота, ще нахвърляме накратко с думи какво казваше с образи байИвановото трето око.

Сложността идваше от факта, че по неясни причини Окото предаваше информация едновременно за няколко души и свързани с тях събития, които явно им се случваха в момента на байИвановото клизмено свещенодействие. От неразбираемия светлинно-образен бъркоч, бай Иван, иначе славещ се с доста всеобхватен възприятиен ум, успя да отсее следното:

1. Един негов млад, много близък и талантлив ученик - Симеон - бе изпаднал в алкохолна кома - явно вследствие на неведом, но необуздан запой. Симеон бе студент по право и работеше като програмист на парче. Връзката между учител и ученик бе силна, и дори в кома, Симеон бе успял да прати SOS на бай Иван. (Какво очакваше да стори учителят му - не бе ясно, но Ес-О-Есът бе пуснат в ефир и връщане назад нямаше).

2. Един доста крупен бизнесмен на средна възраст - Павел - чиято реална дейност, освен от самия него, се знаеше от хомеопатични дози хора на планетата, а и във Вселената, и чието познанство с бай Иван няма да нищим тук - бе попаднал (странно!) в някакъв дълбок трап. Наоколо бе тъмно, нямаше никой, а той не можеше да излезе - може би бе счупил крак? Той също бе пратил безвъзвратен, байиваново адресиран Ес-О-Ес (почти като есемес).

3. Една сойка - която някога бе излюпена в гнездо, намиращо се в съседство с байИвановия прозорец, и с която някога йогинът бе станал приятел, но сойката, след като порасна, се изсели в съседен град, макар и да запазиха приятелството си за вечни времена - та тази сойка също беше в лошо положение. Бе заплела краката си в някаква тел на земята и не можеше да помръдне - колкото и да опитваше. А сойките определено имат акъл, не само за измъкване!

4. Една възрастна жена - Мария. Някога просперираща и добре поставена в обществото, сега сведена до живот в общински старчески дом в едно отдалечено село. Преди да стигне до дома, тя бе преминала през дълги години скитнически живот, което бе продиктувано и предопределено от нейното, неочаквано и за нея, и за околните, полудяване. Дали това бе точно полудяване, или Мария просто бе влязла в една реалност, в която нямаше завист, злоба, амбиции, алчност, глупост и прочие красоти - тук няма да бъде коментирано. Мария винаги успяваше да оцелее - макар и в страшна мизерия най-често. Но фактът, че не всеки би могъл да постигне това - да живее толкова години в такива условия и ситуации, показваше, че Някой се грижи за нея. И този някой май не беше представител на човешката раса (за срам на същата?). Сега Мария бе получила инсулт. Около нея нямаше никой - и никой не й помагаше. Тя се надяваше, че този инсулт най-сетне ще я отведе Там, но виждаше, че няма да стане. Тя знаеше, че ще оцелее и от това, и ще й се наложи още да стои Тук. А не искаше. С бай Иван не се познаваха лично, но по неведоми пътища йогинът улови и нейния SOS. (хм, как ли ще ти помогна пък на тебе? - помисли в един от визуалните, следклизмени промеждутъци)

5. ... Тук бай Иван се изненада неприятно. Както се изненадва всеки един човек, узнавайки внезапно, че негов добър познат е напуснал този свят. О, Шива-Шакти-Сарасвати-Кали-Иисусе-Буда-Аллах-Йоан! Журналистът Тончо, приятел на йогина, с когото се виждаха рядко, но това не пречеше на връзката, която ги свързваше, току-що бе починал! Да, той бе възрастен и болен от лоша болест, но не това занимаваше бай Иван в момента на "видението". Тончо не знаеше, че е починал! Луташе се в Промеждутъка и имаше опасност всеки момент да се прероди в... стайна циклама! Това щеше да бъде загуба за Вселената. Да, и тя понякога прави грешки и допуска загуби. Не че стайната циклама нямаше да допринесе за общото Благо и общия Ред, но... Точно бе отчайващо добър и осъзнат човек. Бай Иван просто не можеше да се начуди как така се бе случило да е толкова неосъзнат в Смъртта! Може би тя бе дошла твърде неочаквано за журналиста? Може би... Да, не биваше да се губи време! Цикълът-Път "Тончо" трябваше да продължи подобаващо! Тончо явно бе изпратил съвсем неосъзнато от Отвъдното видението до бай Иван...

...

За осмислянето на горните видения йогинът използва много по-малко време, отколкото би било нужно за изчитането им. Още докато осмисляше - съвсем по йогийски - се сети за едно от важните наставления на своя учител навремето - "Винаги използвай силата на своите ученици, познати, приятели и на всеки, който ти скимне!"

И бай Иван се сети за тетка Цонка. "Ееехх, жалко че стана така с нея - сега щеше да ми е от голяма полза!".

Окото, обаче, изведнъж каза: "Потърси я!".

Бай Иван винаги слушаше Окото. Колкото и да не вярваше - съвсем по човешки - на някои от нещата, които понякога То го караше да прави.

...

Джиесемът на Цонка Едно иззвъня. ...
...
Краят: ТУК
...




Гласувай:
12



1. milady - :)
23.10.2013 12:53
:))
цитирай
2. mt46 - Много
23.10.2013 13:41
поздрави на твоя бай Иван!... Няма ли да обърне внимание и на нашите политици? И те май се нуждаят от лечение, горките... С космически проблеми всеки може да се занимава... :)
И още един въпрос - имат ли политиците трето око? И накъде гледа то?... :)
цитирай
3. apostapostoloff - Класовите СНОШЕНИЯ са нещо
23.10.2013 13:46
много хубаво. Някои им викат "групов секс". Страхотно е!
цитирай
4. vmir - Eй, Меджи, направо ми разтвори трето и на Мен тоя твой бай Иван!
23.10.2013 13:53
Язък, дето години наред се скъсах да вдигам щанги и гири, че да заприличам поне малко на Супермен, Батман или в краен случай - на Спайдърмен. А бай Иван си ги сложи всички тия заедно в малкото си джобче очевидно не без връзка с това, че е българин - юнак. Сега остава да видим дали Холивуд ще отвърне на удара, ама май не им стиска, защото днес мернах някъде как С. Сталоун казал, че всичко с българите му било ОК и може да не е блъф, ами наистина да сме го респектирали човека и сега да ни се издокарва, щото е баш капиталист...
цитирай
5. blackpredator - Продуктово позициониране в коментара ми!
23.10.2013 15:14
Едноок иригатор за йогистки на ЛС... ;)
цитирай
6. blackpredator - Сори Меджик,
23.10.2013 15:44
забравих да поясня.
Първооок иригатор...
Докато при бай Иван е третото Око.
Конкуренция...
цитирай
7. magicktarot - Re:
23.10.2013 16:00
Лейди Юлия :))) ;)

===

Марине, благодаря! И от мое, и от байИванско име! :))) Бай Иванова му работа, кой го знае накъде ще се кютне в дадения момент - но наистина не би било зле да се заеме с малко по-земни работи. :) Най-малкото - да обучи политиците поне на реално виждане с обикновените очи! ;)

===

Апостолов!!!! :)))) Не думай! Викаш, другото име на груповия секс било "сношение от класа"!!! Е това е класа!!! Аз немея!!! :))))

===

Вмире !!! :)))))) Нали?! Йогин да си на днешно време! (и не се издават хитреците, правят се на женчовци, но, както казваш, са си яки - няма как да го скрият). Видял си случката за Слай - дето го уплашили група нашенски глигани - и великият непобедим герой побързал да се скрие в караваната. :)))))

Ето я новината:

http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/gligani-napadnali-silvestyr-staloun-v-bylgariia-5994942

===

Блеки!!! :)))) Първоок, първоок, ама без трето око - тц !!! То е нещо като G-точка на този вид вселенски иригатори... ;)
цитирай
8. vmir - Верно било, значи!
23.10.2013 17:50
magicktarot написа:


Вмире !!! :)))))) Нали?! Йогин да си на днешно време! (и не се издават хитреците, правят се на женчовци, но, както казваш, са си яки - няма как да го скрият). Видял си случката за Слай - дето го уплашили група нашенски глигани - и великият непобедим герой побързал да се скрие в караваната. :)))))

Ето я новината:

http://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/gligani-napadnali-silvestyr-staloun-v-bylgariia-5994942


Подозирам, че това са класово осъзнати глигани, които искат на наша територия да подпомогнат американските си събратя в борбата им срещу американския капитализъм, но може и да греша. Може да са някои пишман капиталисти като съблогъра ни Кушел, който отдавна мечтае да коли американци и сега да е видял възможност да осъществи мечтата си, а като се замисля повече, не изключвам и твоя бай Иван да има пръст в респектирането на Слай.
цитирай
9. magicktarot - Вмир :))))) Да!
23.10.2013 18:14
Не е никак малка вероятността тия глигани, освен класово осъзнати, да са също и овладели изкуството на трансформацията конспиративисти! За тях няма значение "някаква си личност" - щом е хамериканец, дай да го гоним до... караваната макар! :))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2729208
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953