Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2014 13:26 - ЕЗИКЪТ Е ИЗВЪН ПРОСТРАНСТВО-ВРЕМЕТО
Автор: magicktarot Категория: Други   
Прочетен: 1538 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Езикът, говоримият и писмен, е една от мистериите на човечеството. Реално, досега нито една наука не е казала и доказала как е възникнал той, откъде произлиза и подобни неща. Религиозните учения също не казват, откъде идва езикът.
...

"Когато не сте в състояние да разрешите някоя абстрактна задача от науката или философията, помолете подсъзнателния си ум да свърши тази работа вместо вас, с пълно доверие и увереност, че ще получите вярното решение. Наредете на вашия подсъзнателен ум следното: „Виж, подсъзнателен ум, трябва ми спешно решението на тази задача за утре сутринта. Моля те, намери го бързо.“ Дайте това нареждане ясно, без двусмислици. Със сигурност ще получите отговор от вашия подсъзнателен ум на следващата сутрин. Но понякога подсъзнателният ум може да езает с нещо друго и в такива случаи ще трябва да почакате няколко дни. Нужно е да повтаряте заповедта редовно, всеки ден в едно и също време."

...

Велики йоги като Гянадева, Бхартрихари и Патанджали са изпращали и получавали съобщения отхора на далечно разстояние чрез телепатия (умственото радио) и предаване на мисли. Телепатията е била първият безжичен телеграф и телефон, известен на света. Мисълта се разпространява с огромна скорост в пространството. Мисълта се движи. Тя има форма, големина и цвят. Тя е динамична сила.
...

Мисълта прави чудеса.

Грешната мисъл обвързва.
Правата мисъл освобождава.
Затова мислете правилно и бъдете свободни.”
...

Цялата статия:

ЕЗИКЪТ Е ИЗВЪН ПРОСТРАНСТВО-ВРЕМЕТО (клик)

...


image



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2718880
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953