Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2013 12:25 - Конспиративна антиКОНСПИРАЦИЯ
Автор: magicktarot Категория: Други   
Прочетен: 11563 Коментари: 39 Гласове:
15

Последна промяна: 17.10.2013 12:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 666! Кемтрейлси! HAARP! Извънземните са тук! Мъже в черно! Илюминати! Стерилизация чрез повсеместно облъчване! Елитът иска да избие всички, или най-малкото - всички да са болни! Страх, ужас, вцепеняване, заспиване! Ах!

Сложни, завъртяни, необятни и неочавани са лабиринтите на повсеместната конспирация. Който тръгне да ги проучва, рискува да се забие в тях за цял живот, че и оттатък него. И, влизайки в лабиринта, да забрави за Бог, за Любовта, за цялото Творение, пък било то и концентрирано единствено и само на Земята, тази прекрасна планета. Често си мисля, че притчата, в която Христос изгонва бесовете от обсебения и ги вкарва в свинете, които впоследствие се издавят (Марко 5:1-16), символизира нашите собствени, убийствени мисли. Засега на малко хора е дадено да контролират мислите си. Мисълта се влияе от куп неща, невъзможно ми е да ги изброя, ще дам само един пример - човек си мисли, че е центриран в дадено нещо и мисли само за него - но в един момент го засърбява носът. Мисълта директно се отклонява от това, към което е била насочена и пряко или косвено се оцветява от "сърбежа". И това е твърде видим пример. Съществуват хиляди наши телесни реакции, които не усещаме, но те влияят на мисълта. По същия начин ни влияят идеите. Кому са нужни сложни психотронни оръжия, когато една, наглед проста, подхвърлена идейка, е в състояние да промени целия ти мироглед? Да даде ново русло на "мисловния ти поток"? Колко му е? Подхвърлят ти, че животът ти е застрашен, че някакъв "елит" иска да те подчини и убие - ами да! В това е разковничето за всичките ми нещастия - казва си невротикът, който и без това има слонност да не вижда нищо наоколо и да се центрира единствено в себе си и в своите висши, както той ги мисли, изживявания. А това са просто едни мисли, мисли, които се насочват много лесно и от най-простата телесна реакция, а още по-лесно - от нещо абстрактно, което звучи заплашително за "моя единствен и неповторим аз".

Кемтрейлс. Някой си невротичен батю се загледал веднъж в следа от самолет. Забравил всичко, което е учил, забравил дори облаците, той решава, че тази следа е опасна. Че иска да убие точно него! Е, и другите като него. Ама дали тази отрова действа на дърветата? На пчелите? На бактериите? На птиците? Ами ако на хората действа унищожително, а на дърветата причинява липса на хлорофил? Те мутират и стават хищници? Аауу! Не, невротикът не осъзнава дърветата. Те са даденост! Този, който е измислил тази отрова, която пускат самолетите над целокупния народ, я е изчислил така, че да действа единствено и само на хората! Да, човекът е извън Творението! Сам! А всъщност не е никак лесно да създадеш и разпространиш такава отрова, която да действа зле само на човека. Покрай лошите изменения в него би трябвало да се наблюдават такива и в куп други същества. И "системата" да отиде на кино. Да, екологията е нарушена, и продължава да се руши, но, въпреки това, има много видове специалисти, които работят в тези сфери и се съобразяват с доста от "природните закони" - невротикът дори не може да си представи, че съществуват агрономи, метеоролози, биолози, физици, лекари и още много, много хора, които са наясно с неща, за които фенът на конспирациите дори не подозира. Всъщност, той може да заподозре, но мисълта му е така насочена към "глобалната конспирация", че, мислейки се за глобално мислещ, той всъщност е центриран в едно-единствено нещо. Постижение! Не е лесно да постигнеш такъв контрол на ума и концентрация! Питайте йогините.

За кемтрейлс-ите имах и едно друго писание - предадено под формта на кучешка реч. Та, кучето ми казва - абе, вие не виждате следите, оставени от всеки един автомобил. Ама аз ги виждам! Защото виждам с нос! Всъщност, вие си правите изводи само от това, което виждате. Защото дори не можете да си представите, че земната повърхност е много по-набраздена от следи от автомобили, отколкото небето е набраздено от следи от самолети. Ако някой иска да ви трови, логично е да не пуска отровата така, че всеки да я вижда. И, знаете ли - всъщност, когато изпадна в параноя, аз виждам, че смъртоносните кемтрейлси са в следите от автомобили - напълно невидими за човека, но реално съществуващи. Само че аз не изпадам... в параноя, де. По това се различва моят род от вашия, бау-бау! 

666. Числото на Звяра! Ами сега! Възможно ли е Йоан в неговото Откровение да е предсказал с това число не АнтиХриста, а само Алистър Кроули? Защото всъщност Кроули нарича себе си "Звяра" и твърди, че неговото число е 666? Абсолютно невъзможно! Но това предположение е всъщност еднакво по смисъл и сила с предположението за АнтиХриста. Фенът на конспирациите никога няма да види тази еднаквост. Ако случайно чуе тази ерес - че Йоан просто е предричал Кроули - ще обяви твърдението за ерес, пълен абсурд и всичко най-долно. Баркодовете на продуктите били белязани с 666! Не думай! Ето един примерен. ...
...
Продължението: ТУК
...




Гласувай:
18



1. evrazol - Срещу световните конспирации п...
17.10.2013 13:05
Срещу световните конспирации помага единствено позитивното меслене и "вибрациите" на съзнанието. А спасението от слънчевите протуберанси се постига единствено чрез заравяне на главата в пясъка От друга страна само правителството може и трябва да решава социалните проблеми и само всеобщия протест и единни действия на стадото могат да отменят апокалипсиса на Гергьовден. За здравасловното хранене и енергиините потоци нищо не искам да кажа :)
цитирай
2. magicktarot - Евразоле :)))))
17.10.2013 13:37
Да! :)

Но храненето е важно - затова в цивилизованите страни е пълно със затлъстяване и други метаболитни проблеми и болести - прекалява се с храната. А тя не е по-различна от всяка друга дрога - започнеш ли да злоупотребяваш, тялото (машината) се разваля. И после трябва да цакаш за отслабване и лечение, и т.н. до безкрай :) Но това не е конспирация, това народът го е нарекъл: "гъз глава затрива". :)
цитирай
3. evrazol - И онова, за което говориш в поста е същото.
17.10.2013 13:59
magicktarot написа:
Да! :)

Но храненето е важно - затова в цивилизованите страни е пълно със затлъстяване и други метаболитни проблеми и болести - прекалява се с храната. А тя не е по-различна от всяка друга дрога - започнеш ли да злоупотребяваш, тялото (машината) се разваля. И после трябва да цакаш за отслабване и лечение, и т.н. до безкрай :) Но това не е конспирация, това народът го е нарекъл: "гъз глава затрива". :)


Основен стил на поведение в съвременната цивилизация, основна дейност, житейско кредо и лайтмотив е лозУнга:

Спешно се търси виновен!

Скоро това ще стане професия и добре ще се плаща.
цитирай
4. milady - Смела си, магична....само така :)
17.10.2013 14:11
Не се сърди, аз винаги пиша ,или говоря с емотикони.:)))
Та, ..давай ,смело .може и да стигнем до ...Въпроса на Въпросите ,а кой е той :))
Критика на "критикарите"----харесах !!!
цитирай
5. magicktarot - Re:
17.10.2013 14:49
Евразоле, да, и донякъде в кръга на майтапа - тия, търсещите "виновния" ще действат, ще пишат, ще преобръщат светове и светогледи, ще трупат капитали, ще създават и разпускат държави, ще сътворяват индустрии и науки - и накрая ще стигнат до космическия извод: "АМИ, ... САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ!" :))))

===

Благодаря ти, лейди Юлия! :) Казват, че всеки отговор всъщност се съдържал в съответния му въпрос. Задаваш ли "верен" въпрос - то е нещо като да знаеш кое къде да търсиш - съвсем схематично, ако вкъщи търсиш хляба в пералната машина, надали ще го намериш. В тази връзка, възможно е ако не знаеш отговора, никога да не се сетиш за въпроса. Но стана много объркано. :))) Ще продължаваме да действаме с търсенето на Въпроса на Всички Отговори. :)))
цитирай
6. blackpredator - Както е казал Кроули,
17.10.2013 15:22
краят на думите е думата АБРАКАДАБРА. ;)
цитирай
7. anin - Какво мислиш за
17.10.2013 16:13
Из Интернет навсякъде се разпространяват Послания, някои са уж от Архангели, други от извънземни цивилизации, въпроса ми е, не смяташ ли, че по-голямата част от тях са измислици с някаква заблуждаваща и манипулативна цел пуснати?
цитирай
8. magicktarot - Re:
17.10.2013 16:51
Блеки, благодаря за споменаването на този хулиган - Кроули! :)

===

Ани, не искам да се изказвам крайно - защото нямам съставено крайно мнение по въпроса. :) Тези контакти и контактьорства с Архангели, Акашови записи, Богове, Вселенски федерации и пр. всъщност започват от края на 19 век. - Тогава са били много разпространени - това включва автоматично писане, автоматично проговаряне на различни езици и т.н. Тия неща днес са забравени от "масовия" зрител. И тарикатите, които владеят тези техники (а не е трудно да се овладеят!), се обявяват, че контактуват с Бог, с Шефа на Галактиката и пр. - използвайки абсолютно същите персонажи и същите "послания", които са се ширели през 19 и началото на 20 век. Хм! Всеки, който си даде зор да провери може да види, че това е така, и да си направи изводите. Хората забравяме бързо - особено в условията на огромната, заливаща ни ежесекундно "нова" информация. Някои от "контактьорите" наистина вярват, че контактуват с по-висша сила - и наистина мислят, че могат да помогнат на човечеството... Други - не вярват толкова, но могат да си помогнат в напълването на собствените джобове (и изпразването на тези на вярващите). Това е, общо взето "мнението" ми.

Иначе мисля, че за всеки един по-полезно би било да се свърже със своя вътрешен Водач - така хем ще бъдем господари на себе си, хем няма да чакаме "директиви от Галактическата федерация". :) Всъщност, тия набедени "гурута" са направили точно това - но са имали смелостта, наглостта, невежеството или хитростта да го представят за нещо друго - и съответно да печелят дивиденти. (не че печеленето е лошо нещо, де:)
цитирай
9. rustam - Така е,
17.10.2013 17:04
има и "тарикати" и "шмекери", но за вярващите хора, за отличие от теб, изгонването на бесовете не е "притча", а действие-чудо, сътворено от Господ.

Демони съществуват, така както около нас съществуват реални малки чудеса, в които биват побеждавани. Най-важното, за да се случи това, е безукорната чисота и безрезервна вяра на този, който им противостои!

Думата "религиозен", която често използваш, е сътворена от атеисти, за да замести истисото слово - "вярващ"
цитирай
10. magicktarot - Рустаме, разбирам, че искаш да ме изкараш "невярваща" - твоя воля :)
17.10.2013 17:20
За мен всички хора са вярващи - иначе никой нямаше да си дава зор да живее, знаейки, че "бездруго ще умре". :)
За бесовете и свинете - това е само едно мое ЛИЧНО тълкуване - това не значи, че нямам и други свои възприятия, тълкувания, разбирания, приемния, вярвания и пр. на тази случка, описана в цитираното Евангелие. Само един "вярващ" може да заклейми по този начин друг човек - обявявайки го директно за невярващ (кой е по-по-най!:))) . Истински вярващият знае, че всичко е Бога - и не заклеймява (предполагам). Щото само Бог знае - нашите Съзнания, макар и Божии, са ограничени.
цитирай
11. magicktarot - Благодаря ти, Гет Ктист! :) Много любима песен!
17.10.2013 18:25
Вече не се учудвам на "съвпаденията", които често ме съпътстват покрай теб - вчера, по време на йога-практиката ми, по неизвестни за мен причини "виждах" аджна-чакра в лазурно-син цвят (а по правило трябва да е индигова, светлосиня е вишудха). Днес ти споменаваш този цвят... ;) Благодаря!
цитирай
12. anin - Благодаря за отговора
17.10.2013 20:05
Общо взето сме на едно мнение :)

Не е трудно да напишем и ние по едно такова послание ;)
хи хи, обикновено почват с:
Здравейте, мили мои, архангел еди кой си ви приветства...
и много ви обича...

То ясно, че те могат да обичат, въпроса е ние хората можем ли...:)
цитирай
13. magicktarot - Ани, хаха! :) Да, можем да напишем архангелско послание,
17.10.2013 22:40
даже, за да не се повтаряме и да не е толкова скучно и напудрено, пък и за да привлечем качествено нови "клиенти", ще отпочнем с:

"Ае, ве, копеУета, да ви таковам такованата, къе бичите, ве!" - или нещо от сорта. ;)
цитирай
14. anin - Лелеее,
18.10.2013 00:01
Ти ме разби :)))
цитирай
15. apostapostoloff - Най- лошото е това, че
18.10.2013 01:10
те ще се опитат пак да ебат.
цитирай
16. vmir - Много хубаво, Браво!
18.10.2013 03:39
От световните конспирации няма отърване, поне аз не мога да им се измъкна. Защо почти винаги, когато се възхищавам на някое чудесно творение на човешката мисъл и въображение, се появява някой непознаващ елементарните правила и навици за разпознаване на небивалиците и крещи, че другите не мислели, а той ги предупреждавал за надвисналата над тях смъртна опасност? Какво, ако не самозащита точно този примитивизъм прави така, че повечето хора да се затварят за лошите новини дори в онези от случаите, когато съдържат реална опасност? А примитивите и невежите ги сочат за роби и зомбирани.

Най-лесно и непочтено е да се атакува нуждата от сигурност и справедливост, а когато липсва доверие в авторитетите, всеки примитив може да си придава важност по този начин с всевъзможни измислици и лъжи. Извежда се например като заглавие: "Изкореняване на християнството в Ирак" и го допълват с ужасяващи кадри на зверски убийства на "християни". Кой да си прави труда да проверява съответствието на снимки, филми и текст... И в същия филм новопокръстени бивши мюсюлмани твърдят, че на един убит християнин, 10 мюсюлмани се покръстват... Посочиш ли елементарното противоречие със заглавието, веднага отвличат вниманието от лъжата с нова атака към чувствата - ама на теб не ти пука за убитите... Един вид, лъжели от загриженост. Както и за Баташкото клане, което ни учеха, че било дело на турците и даже са го превърнали в символ на турската жестокост, а се оказва, че е дело на башибозуци - бивши християни. И това не е само от наивност или глупост. Просто, лъжата е била необходима за прикриване на новите башибозуци. А, който е готов да избива бивши едноверци или съмишленици, нима ще спре пред каквато и да било лъжа? И става неясно, когато бивши мюсюлмани твърдят, че днес тече процес на масово християнизиране в мюсюлманските страни, дали не го правят единствено, за да привличат даренията и помощите за християните... На която и страна да отдаде лековението си човек, все ще сбърка.
цитирай
17. staler - мдааа, много хитро и оригинално. . . ...
18.10.2013 04:33
мдааа, много хитро и оригинално.....баба яга,снежанка,змеи,полтъргаист,дракула,чичо скрюч,на баба ти фърчилото....всичко това е измислица ,нали?или пък има едно верно?
цитирай
18. comfy - :)
18.10.2013 09:07
Прозорецът, през който си погледнала този път, за да напишеш това, е отворен някъде към 4-5 градуса... Е, от такъв ъгъл, при равни други условия, се вижда едно, а от други ъгли - друго!

Възхищавам се на убедеността ти в написаното, която не отстъпва на убедеността на тези, убедени в противоположното!...

Поздрави и хубав ден!

к.к.
цитирай
19. magicktarot - Re:
18.10.2013 10:28
Апостолов, едно е да опитат, съвсем друго е да го направят. :)

===

Вмире, благодаря! Перфектно си описал механизма на манипулация на човешкото мнение/мисли. Имам един любим пасаж от Уилсън, не ми е под ръка, но ще го преразкажа - става дума за едно проучване сред представителна извадка хора за реакциите им към различни новини. Всички тия хора били съвсем нормални, доверявали се на авторитети и преди проучването имали съвсем трезва преценка за нещата. По време на този експеримент, ги поставили в среда на подаване на абсолютно противоречиви информации - хората твърде бързо станали параноични, спрели да вярват на каквото и да е, и развили всички симптоми на "конспиративисти".

===

Сталер, благодаря! :) Не, тук не съм споменавала приказните герои - те нямат нищо общо с кемтрейлсите. Освен това - аз самата съм баба Яга - няма да тръгна да твърдя, че не съществувам, ааа! :))))

===

Кириле, привет и благодаря ти! Виж и отговора ми към Вмир, мисля че става и за тук. Прав си за убедеността - за себе си, надявам се, че не съм дотолкова твърдо убедена в гореописаните неща - те са просто един вариант на обяснение и възприятие на "явленията". Хубава метафора е това с прозореца. Към нея бих добавила - освен че при описване на такива неща се гледа през тясно открехнат прозорец, гледащият изобщо не вижда какво има зад него! :))) Т.е. трудно е да се видят изцяло и наведнъж и двете страни на монетата. Поздрави! :)
цитирай
20. stamenmihalevski - Ами според мен виждате само едната ...
18.10.2013 13:02
Ами според мен виждате само едната страна на монетата, но предполагам че това е така, защото обичате да сте стъпили здраво на Земята т.е. обичате реализма като гледна точка. Конспиративните теории (според моето скромно мнение) имат две основни цели - едната е да карат хората да се чувстват още по-безпомощни, да ги парализират, за да са по-податливи на заповеди, защото щом има елит, който примерно командва потока на парите в целия свят или може да си позволи да създава земетресения и т.н., а аз печеля по 500 лева на месец и мога да командвам само потока от тези 500 лева, а земетресение още дори не съм преживявал, то съм абсолютна плюнка съпоставен с тях, затова по-добре да слушкам, за да не ме напляскат. От друга страна конспиративните теории подготвят хората за "порастване" или "възмъжаване", отварят им очите. Примерно децата как вярват сляпо, че светът е едно прекрасно място, в което всички се отнасят дружелюбно с останалите и никой не прави нищо лошо на другите или как вярват в Дядо Коледа например. С времето разбират я от приятели, я от собствения си житейски опит, че понякога хората и природата не са толкова добрички, колкото майка му и баща му са му обяснявали, когато е бил малък. Разбират също, че дядо Коледа е само една благородна лъжа и нищо повече. Много хора вярват в истинската демокрация и сигурно вярват, че тя съществува, а според мен таканаречената демокрация е нещо като благородна лъжа на елита, с която предпазват все още непрогледналите хора от суровата истина. Нещо като дядо Коледа - ще дойде, ще ви раздаде подаръците и ще си иде, а всеки ще получи, каквото си е пожелал/избрал... Както авторката пише, "властта е и отговорност" - властимащите поемат тежестта върху собствените си плещи, като едновременно с това са поизлъгали леко по-обикновенните хора, за да може последните да си бачкат и да не се затормозяват с проблемите на обществото в глобалем мащаб(дядо Коледа ще ги оправи, а те ще му кажат само какъв подарък искат - примерно искат вече да няма глад или самолетите да не изпускат отрова или пък банките да си намалят лихвата и т.н., а дядо Коледа ще изпълни желанието на 25-и декември/когато са изборите). Темата е дълга, затова до тук, че и без това пак прекалих с обема на коментара... Аз вярвам в конспиративни теории, но също така вярвам, че дори и най-умните хора не са в състояние да излъжат Бог/Природата... Поздрави на авторката!
цитирай
21. magicktarot - Стамен Михалевски, благодаря и добре дошли!
18.10.2013 13:14
Споделям и аз Вашата нагласа, като уточнявам:

За мен, лично, няма такова понятие "стъпил здраво на Земята"! :))) То е смешно - първо, защото Земята лети с огромна скорост в пространство-времето, второ - защото земната кора, на която стъпваме, ако се съпостави с едно кокоше яйце, е дебела колкото черупката му. Т.е. сигурност няма никога и никъде в нашата консенсусна реалност. :)
цитирай
22. truthful - Сонче, Сонче, Сончее...
18.10.2013 13:42
За твое огромно съжаление и на твоите симпатизанти във форума отново ще трябва да ти напомня, че пръскането с кемтрейлс над БГ е повече от 8 години! За тези години над БГ са минали стотици хиляди кемтрейлс-танкери и за това има достатъчно видео и фото доказателства. Очевадно е и за птиченцата Сонче, че това което пръскат не са нормални следи. Очевадно е и че височината им на летене не отговаря на тази на радарите особено на този в Пловдив LBPD. Днес ти трудно ще се включиш на Flighradar24.com за да видиш на живо лайф-трафика на самолетите. Само по грохота, с който тези големи самолети минават трябва да ти стане ясно с всичките ти ЗНАНИЯ,(щото с ядене не става) че има нещо нередно. Не зная мила от кога аджеба за пръв път си видяла самолет в небето и дали помниш и дали е имало след него следа. Ето снимка от 3-ти октомври http://prikachi.com/images.php?images/995/6619995T.jpg . С твоите знания как ще ни обясниш два самолета да летят на една и съща височина, един зад друг. След единия има следа, а след другия НЯМА? Виждала ли си 4 граждански самолети (защото се водят такива, за да летят безпроблемно) да летят един до друг? Ще ни обясниш ли как става това подреждане с твоите знания, щото нали?!
Сонче, думата конспирация означава заговор. И пръскането с кемтрейлс над мирно население се нарича ГЕНОЦИД и е заговор против цялото човечество! Под неговия похлупак си и ти, и любимите ти хора. За този геноцид официалните власти не говорят изобщо. Това, че те мълчат и крият истината от населението не означава че кемтрейлс не е истина. Въздухът, който дишаме не е замърсен от автомобили, печки на твърдо гориво и на слабата ни икономика. Въздухът ни е отровен изкуствено с тежки метали, алуминий, канц. вируси, мукоплазма, диетилен бромид и др. Всичко се диша Сонче и е един вид фумигация. Няма по-бърз начин от отравяне на големи групи хора от този с дишането! Какво ще спечелят от избиването на 13/14ти от населението на Земята илюминатите ли? Ами Сонче ти ще кажеш батювата.....
цитирай
23. magicktarot - Трутфул, Носителю на Истината!
18.10.2013 13:56
truthful написа:
За твое огромно съжаление и на твоите симпатизанти във форума отново ще трябва да ти напомня, че пръскането с кемтрейлс над БГ е повече от 8 години! За тези години над БГ са минали стотици хиляди кемтрейлс-танкери и за това има достатъчно видео и фото доказателства. Очевадно е и за птиченцата Сонче, че това което пръскат не са нормални следи. Очевадно е и че височината им на летене не отговаря на тази на радарите особено на този в Пловдив LBPD. Днес ти трудно ще се включиш на Flighradar24.com за да видиш на живо лайф-трафика на самолетите. Само по грохота, с който тези големи самолети минават трябва да ти стане ясно с всичките ти ЗНАНИЯ,(щото с ядене не става) че има нещо нередно. Не зная мила от кога аджеба за пръв път си видяла самолет в небето и дали помниш и дали е имало след него следа. Ето снимка от 3-ти октомври http://prikachi.com/images.php?images/995/6619995T.jpg . С твоите знания как ще ни обясниш два самолета да летят на една и съща височина, един зад друг. След единия има следа, а след другия НЯМА? Виждала ли си 4 граждански самолети (защото се водят такива, за да летят безпроблемно) да летят един до друг? Ще ни обясниш ли как става това подреждане с твоите знания, щото нали?!
Сонче, думата конспирация означава заговор. И пръскането с кемтрейлс над мирно население се нарича ГЕНОЦИД и е заговор против цялото човечество! Под неговия похлупак си и ти, и любимите ти хора. За този геноцид официалните власти не говорят изобщо. Това, че те мълчат и крият истината от населението не означава че кемтрейлс не е истина. Въздухът, който дишаме не е замърсен от автомобили, печки на твърдо гориво и на слабата ни икономика. Въздухът ни е отровен изкуствено с тежки метали, алуминий, канц. вируси, мукоплазма, диетилен бромид и др. Всичко се диша Сонче и е един вид фумигация. Няма по-бърз начин от отравяне на големи групи хора от този с дишането! ...


Моята скромна личност и всички други 8 милиарда се прекланяме пред твоите Знания!
цитирай
24. truthful - Сонче, батювата...
18.10.2013 16:04
Ние не сме във форума да се наддумваме и надприказваме, ОК? По написаното в постинга ти личи, че не си се запознала с въпросите около кемтрейлс, HAARP, илюминати, извънземни. Ти се опитваш да защитиш една невярна кауза, че изброените не СЪЩЕСТВУВАТ и няма как да докажеш научно и с доказателства, че ги няма! С това ти не можеш да се справиш каквито и да си ти ЗНАНИЯТА! Нищо лично, но в същност какво и кого защищаваш с постинга си? М-ра на транспорта от ГЕРБ каза, че тези самолети са: военни, на НАТО и че летят на 6-8000 м. Само че Сонче, тези самолети са пътнически, рядко летят на 6000 м според радара LBPD в Пловдив, и за когото се построиха кули маяци по Стара Планина и др. планини за да ги "води", да наши опреатори ги водят от ръководство въздушно движение. Каква ли височина ще да е показал този радар за този самолет на http://prikachi.com/images/755/3538755S.jpg ? Каква е тая километрична диря след него на височина от 1600 м? Защо лети успоредно на Стара Планина и в близост до нея? На тая височина даже и военните ни самолети НЕ ЛЕТЯТ!!!!!!!!!! А най-близкото летище е на повече от 100 км, ако си мислиш че е започнал да се снишава за кацане! Стигна се до там един умен човек от ХМС да каже по БТВ, че в "самолетното гориво се слагало ВОДА, за да можели да се охлаждат!" и това сме били виждали като следа. Айде да провериш моля ти се в гуглето има ли такова нещо? Ето тук http://the-tap.blogspot.com/2011/09/haarp-map-of-world.html можеш да видиш къде по света има станции на HAARP и така да ти се изяснят нещата. За извънземните - ето заповядай https://www.google.bg/#q=ufo+enter+than+exit+the+sun . Толкоз, за илюминати вече самичка ще търсиш! Това не са мои знания, а доказателства Сонче! А нали знаеш, срещу тях и боговете мълчат!
Ето тук http://danielofdoria.whynotnews.eu/ можеш да видиш как преди повече от 5000 години са построени пирамидите в Египет и са използвали СУПЕР ИНСТРУМЕНТИ, много, ама много по-добри от сегашните!!! А, щях да забравя ... и електричество!!!!!!
цитирай
25. magicktarot - Благодаря ти отново, Повелителю на Тайните, които ще спасят света! :)
18.10.2013 16:20
truthful написа:
Ние не сме във форума да се наддумваме и надприказваме, ОК? По написаното в постинга ти личи, че не си се запознала с въпросите около кемтрейлс, HAARP, илюминати, извънземни. ..С това ти не можеш да се справиш каквито и да си ти ЗНАНИЯТА! какво и кого защищаваш с постинга си? М-ра на транспорта от ГЕРБ каза, че тези самолети са: военни, на НАТО и че летят на 6-8000 м. Само че Сонче, тези самолети са пътнически, рядко летят на 6000 м според радара LBPD в Пловдив, и за когото се построиха кули маяци по Стара Планина и др. планини за да ги "води"... .. Каква е тая километрична диря след него на височина от 1600 м? Защо лети успоредно на Стара Планина и в близост до нея? На тая височина даже и военните ни самолети НЕ ЛЕТЯТ!!!!!!!!!! А най-близкото летище е на повече от 100 км, ако си мислиш че е започнал да се снишава за кацане! Стигна се до там един умен човек от ХМС да каже по БТВ, че в "самолетното гориво се слагало ВОДА, за да можели да се охлаждат!" и това сме били виждали като следа. Айде да провериш моля ти се в гуглето има ли такова нещо? Ето тук http://the-tap.blogspot.com/2011/09/haarp-map-of-world.html можеш да видиш къде по света има станции на HAARP и така да ти се изяснят нещата. За извънземните - https://www.google.bg/#q=ufo+enter+than+exit+the+sun . Толкоз, за илюминати вече самичка ще търсиш! Това не са мои знания, а доказателства Сонче! А нали знаеш, срещу тях и боговете мълчат!
Ето тук... можеш да видиш как преди повече от 5000 години са построени пирамидите в Египет и са използвали СУПЕР ИНСТРУМЕНТИ, много, ама много по-добри от сегашните!!!


Очаквах аз да се яви някой отявлен конспиративист - и ето, яви се! Образовайте се, Хора! :)

Не е нужно да тровиш народа с кемтрейлс - достатъчно е да го хвърлиш в икономическа мизерия.
Чела съм много по въпроса, затова и мога да напиша такъв постинг. Интересно тия твои непоклатими "знания" с какво могат да помогнат на човека, за да стане животът му по-пълноценен и щастлив? ;)
цитирай
26. vmir - Ох, ще се спукаме от смях тук с колегите заради
18.10.2013 17:12
майтапчията, който те кара да провериш в гуглето като доказателство, че нямало пара в следите от самолетите. Срещал съм немалко вярващи, че Гугъл може да им обясни всичко, и колкото изумителна да е тази вяра за мен, не мога да не отбележа, че се оформя Вярата, че Гугъл е преди материята и преди съзнанието, а следователно преди яйцето и преди кокошката.
цитирай
27. magicktarot - Вмире :)))))))
18.10.2013 17:22
И аз ще падна от смях, казал си го, както се казва - един път! Няма какво да добавя! :))))

(но гугловярващият няма да го разбере - за жалост - неговите Вяра и Познание са свещени, единствени и непоклатими!)
цитирай
28. staler - това което се опитах да кажа уваж...
18.10.2013 17:53
това което се опитах да кажа уважаема,е че слагаш в една торба баби и жаби.стар трик използван когато ще промиваме мозъчетата на стадото.в моя пример баба яга е "666",а дракула е историческа,реално съществувала личност--кемитреилс.ако си направиш труда дса поровиш в нета,не е трудно да откриеш да кажем 500тин души живеещи в сащ и зап.европа,между които бивш конгресмен,инженери,биолози,метеоролози и пр които се занимават с проблема.в сан диего е проведена научна конференция,може би всички са болни мозъци?един журналист е в коридорите на конгреса и разпитва конгресмени знаят ли в какво се състои програмата за която са гласували,може би и това виртуална имагинерност?сега,как да ти кажа---да кажем ,сорос ми дава годишно50-60 хилки в зелено,да смърдя по разни теми--за правата на малцинствата,за петата колона на москва,за хубавия шистов газ,за терористи като ботев и левски,за турското присъствие ....и пр.това горе долу го разбирам,но да напиша че ми е много хубаво когато ме пръскат като хлебарка,малко идва в повече.
цитирай
29. magicktarot - Уважаеми Сталер,
18.10.2013 18:17
нямам какво да добавя към Вашата Вяра. Нито към Знанията Ви, Убежденият Ви, Настройките Ви и пр. - уважавам ги!

Радвам се, че се чувствате като пръскана хлебарка! Това, не се съмнявам, подобрява качеството на живота Ви. И е Ваше изконно право! (А Животът Ви, ако случайно сте пропуснали да схванете, е рядък Дар, и Вие и само Вие можете да определите с какво ще го запълните - дали с отчаяние, породено от наложени ви мисли и модели, или с хубави неща)

Благодаря и на Вас за коментара и за уточнението, че 500 души - учЕни, бизнесмени и политици - се чувстват като пръскани хлебарки. И даже правят конгреси за тая работа! Срещу тия 500 стоят много милиарди (за които нищо не пише в Нета-та! :)))
цитирай
30. vmir - 28. magicktarot,
18.10.2013 22:18
Човек може да разбере тези хора ако приеме, че вселената е създадена от Гугъл. Но те няма как да разберат, че издигат точно този принцип. Защото им липсва дори идея какво представлява мисленето и поради това го бъркат с повтаряне на користно подхвърлените им твърдения. Затова, позволи ми да им кажа няколко думи по въпроса за мисленето, за да ми е чиста съвестта, че не съм си спестил дори това безсмислено усилие.
За да мисли човек, трябва да сравнява понятия. За да ги сравнява, трябва да умее първо да ги разграничава, да ги подрежда по множество признаци, по значимостта на тези признаци за възникналия проблем, да познава количествените им измерения и качествените им особености. А това изисква да е наясно със съответната проблематика преди да отвори Гугъл за евентуална справка, да познава аксиоматиката й, постулатите или поне основополагащите й принципи или положения, да е наясно с ключовите понятия и термини, разновидностите им и обсега на приложимостта им. Трябва да умее да вижда промените в изводите, които произтичат дори от незначителни различия в наблюденията. Това значи да познава мярата, след преминаване на която повечето от нещата рязко, но логично променят характера или същността си, или се превръщат в своите противоположности. За целта трябва да е наясно с причинно-следствените връзки между нещата или явленията, протичащите процеси, от какво се променя скоростта им и колко бързо.
Всеки от тези аспекти се вписва в някаква система или йерархия от специфики или приоритети, които също трябва да се отчитат поне в някаква степен, а това изисква идея за съдържанието на многото книги, посветени на проблема и части от него. Човекът, свикнал да си дава сметка за важността на всичко това, бързо се ориентира в проблематиката и забелязва наличието или отсъствието на солидни аргументи, защото познава критериите за достоверността им, докато невежия придава общовалидност на подробностите или измислиците, без да умее да прецени за какви случаи се отнасят. Добре, че не всички са досадно глупави и невежи.
цитирай
31. truthful - До magicktarot и не досадно глупавия и невеж vmir
19.10.2013 08:56
magicktarot, продължаваш да повтаряш "твоите знания". Когато няма доказателства човек започва да се опитва да злепостави другата страна, да я изкара глупава, невежа, неможеща, да я направи за смях. Бил съм "користно подхвърлял твърдения" - е, ако фото и видео материалите са такива!? Посочих ти адреси в гугъл да "сравниш понятията" както казва големия vmir и смеещите му се колеги!?!?!? Ти направи ли го?
Умнико vmir, да вземеш и внимателно да прочетеш, какво искам да провери в гуглето magicktarot!
Да приемем, че кемтрейлс не е истина. Каква е тая "пара" от двигателите, която стои с часове на небето и не се разгражда? Каква е? Обяснете вие? Защитете тезата, че това не е истина. Много съфорумци са се опитвали безумно да докажат, че кемтрейлс не е истина и не са успявали. Да видим вие ще можете ли?
Дайте ни също определение за човек, който се опитва да изопачи истината и да заблуди някого с цел манипулация, която касае живота му?
цитирай
32. magicktarot - Re:
19.10.2013 10:17
Вмире, поздравления! Леле-леле-леле, казал си го страховито - за мен бе удоволствие! Подозирам обаче, знаеш, че такова определение за мисленето съвсем ще отчае "конспиративистите" и гугловярващите - и дори да искат да се отърват от лъжите, които им пречат да живеят истински, те безславно ще си се върнат в лоното на вечно застрашения си от конспирация животец и вездесъщата Гугла :)))

===

Трутфул, добре, разбирам, че и вие, конспиративистите-кемтрейлисти, също нямате никакви научни, полицейски, съдебни и пр. доказателства - тогава какво правим? Карате я на чиста вяра (завоалирана под булото уж на наука, а всъщност разни тарикати батювци и лелки използват вашето лошо настроение и страх - защото тия работи пораждат болести много по-сигурно от всякакви кемтрейлси). И се караме като тетки на пазара - Аз - Тетка1 - казвам: Ама, не е така, ма! ; Ти - Тетка2 : Така е, ма! и така до безкрай.
Ти не ми отговори - това знание за кемтрейлс с какво може да помогне - в частност на теб, и общо - на цялото човечество? И, моля те, отговори ми и дали кемтрейлс вреди на други живи същества, осен човека, кои са тези същества и в какво се изразява вредата? Много моля и чакам отговор на тези въпроси. (току виж си ме убедил и започна и аз да се чувствам като пръскана хлебарка, кеффф!:)))
цитирай
33. magicktarot - Гет, що за факти са това?
19.10.2013 11:54
Какво общо имат с кемтрейлс? И ти, на свой ред, кажи ми какво ти помага вярата в тия работи? Чувстваш се значим, че "им знаеш номерата на владетелите на света"? Или нещо друго?
цитирай
34. mikolaj - Скептицизъм
19.10.2013 12:53
Напълно съм съгласен с твърдението, че подобни конспиративни теории ни карат да се чувстваме слаби и безпомощни. Вместо да се посветим на някаква кауза, като например борба за по-чиста околна среда, просто казваме: "Е, някой ни манипулира, за да спечели пари". Резултатът е, че хората стават все по-пасивни и мислят, че някой друг ще свърши работата вместо тях.
Аз някога също бях привърженик на теорията за управляващия елит и дори бях формулирал план "за справяне с масоните". Но тогава бях на 17 г., без голям жизнен опит и с недобре развити логически способности. За сметка на това, в една дискусия с мой познат преди 2 години бях наречен "масонски слуга", единствено заради това, че според мен земетресението в Япония тогава не беше предизвикано от HAARP.
Винаги трябва да се водим от мисълта, че не сме прави и че нашите аргументи може да не са точни. За този тип хора обаче това не е валидно. Може би има кемтрейлс, кой знае; но най-малкото доказателствата за това не са сериозни. От друга страна, ние, скептиците, сме обвинявани в "продажност" (по повод един коментар по-горе). Хей, конспиратори, ако ние имахме толкова пари, щяхме ли да висим в нета и да пишем обяснения, вместо да си летуваме на Хаваите 5-6 пъти в годината?
цитирай
35. vmir - 32. truthful,
19.10.2013 13:26
Човеко, това, което днес наричате без колебание “кемтрейлс” и вярвате, че е някаква отрова, с която ви пръскат, защото сте станали прекалено опасни за някого, съм го наблюдавал по цял ден от двора на детската градина преди половин век, когато скандирахме “самолет №5, дава газ за Бургас”. От тогава насам много съм се занимавал и изучавал двигатели, включително и авиационни, а също физични, химични и метеорологични явления - много години и десетилетия преди да се заговори за тези следи аз бях намерил обясненията им и защо понякога прекъсват, но не е възможно да се убеди някого в нещо, което той не е в състояние да свърже с причините, които го пораждат. Няма как да разбереш какво става около един двигател, ако не знаеш нищо за режимите му на работа, как се управляват тези режими, какво се случва при над- и под- стехиометричните отношениия, как се променят температурите и концентрациите на различните компоненти в газовия поток и при какви комбинации между температури и налягания какво се случва с тях.

Обаче, ти имаш основание да си щастлив, защото кемтрейлс съществуват, при това още от времето на моето детство, когато съм ги наблюдавал преди да се говори за тях. Даже тогава кемтрейлс бяха повече от сега, но от тогава насам забраниха множество препарати заради вредността им, и самолетите отдавна не разпръскват от тях. Сети ли се, че става дума за селскостопанската авиация? Точно тя работи така и то – точно с кемтрейлс. Не знам пише ли го в Гугъла. Сещаш ли се колко нeзначително творчество е необходимо, за да се реши, че както селскостопанската авиация трови вредителите по растенията с кемтрейлс, същото трябва да правят и пътническите самолети спрямо хората, защото не подозират, че ги наблюдаваме.

Какво да доказвам на онези, които нямат и не искат да имат представа, нито се интересуват какво става в двигателите, още по-малко се интересуват кому е притрябвало да си хвърля парите, за да ги пръска, не са в състояние да сметнат или поне обяснят възвръщаемостта на каквато и да било инвестиция, нито имат идея от организация, производство и транспортиране, (които да се извършват тайно(!) в продължение на десетилетия), а други използват невежеството им за свои цели? Кой обича да си признава собствената глупост, невежество и лековерие, особено, когато друг натрапчиво му ги вменява за разум и проницателност?

Имаш обаче още едно основание да си щастлив, че кемтрейлс имат бъдеще въпреки забраните: - когато вярващите в някаква конспирация станат достатъчно много, а вярата им укрепне в нужната степен, рано или късно се намират и реализатори на конспирацията, колкото и нелепа да е, защото от вярата на невежите по-доходоносно нещо едва ли съществува, и от вярващите в глупости едва ли има по-добро оправдание за което и да било престъпление.
цитирай
36. magicktarot - Re:
19.10.2013 13:37
Гет, разбира се, че сме приятели, благодаря ти! :) Няма да се делим по конспирационен принцип, я! :) Питам за последно и приключвам с този пост - с какво знанията за тази велика конспирация могат да помогнат на така обичаните от теб хора на планетата ни? Да помогнат реално? Всяването на страх и безнадеждност помощ ли е? Защо сме над 8 милиарда, като "елитът" постоянно цели да ни претрепе всичките? (уморих се да повтарям едно и също - видно е, че нито "вие" ще ме убедите във вашата "истина", нито аз - в своята). И, приятелю Гет, не обичам да вадя прибързани заключения за хората, но вече знам, че ти не си никакъв магьосник (маг) - един маг, например като любимия ти дон Хуан, никога не би се поддал на такива лъжи-манипулации. Те са античовешки - подигравка и с Бог, и с Човек - това всъщност казвам в поста, ама "конспиративистите", между които, за мое съжаление, си и ти - не можахте да го прочетете и решихте, че защитавам "илюминатите". :)))))) Да, щом някой отпочне да говори по такива теми, който и да е, веднага се намира ко да го обвини в "про-илюминатство". Бедни, заблудени душици! Дано успеете да имате поне някой и друг щастлив миг в живота си, за да не иде той наразно - в страх, ужас и безнадеждност! (последното е голям гряхх - пропиляване на живота).

===

Миколай, привет и благодаря ти за коментара! :) Нямам какво да добавя, масонски слуга такъв! ;)))) Знам те аз, че пишеш от тайната илюминатска база на Карибите!
цитирай
37. vmir - 34. get,
19.10.2013 13:39
Без йерархии не могат дори животните, а хората правят йерархии с всичко, дори с отричането на йерархиите. Затова предпочитам правилата пред конспирациите и не обичам когато крадец вика "дръжте крадеца". Не разбирам защо трябва да се тревожа, че други имат по-голямо влияние от мен, освен ако не са измамници, които нямат скрупули да пречат на останалите и да ги противопоставят едни на други, а това намалява потоците от пари към финансовите институции и не е в техен интерес.
цитирай
38. vmir - 41. get,
19.10.2013 16:47
Това нищо не е. Аз пък в казармата служих на машина, от която с натискане на копче можех да унищожа щаба на НАТО. Добре, че съм милостив. Само не мога да разбера защо им е HARP, след като при добро желание мога да им унищожа управлението и следователно, да изпратя циганите да им обезкостят Харпа. Елементарно, Уотсън...
цитирай
39. vmir - 43. get,
19.10.2013 22:23
Съжалявам, обаче бойното ми обучение не включваше нищо за Великата Майка и проблематиката за нея попада извън кръга на моите компетентности. За честотите, мога да кажа, че конкретните честоти са абстрактна фикция на човешкия обяснителен апарат. Всъщност звуците и реалните трептения дори в резултат от резонанс се описват с огромно множество вълни с различни честоти, измежду които доминират хармоници, кратни на определени аритметични съотношения, а това ме прави скептик към откриването на конкретни честоти извън описанието им в честотния спектър на трептенията, от които са извлечени.

Обръщам внимание на това, защото съм изчислявал трептящи системи и резонансни явления, знам от какво зависят и имам представа колко съществено се различава поведението на трептяща струна от трептенето на системи с голяма маса, малка еластичност и голямо вътрешно триене между частиците, където резонанса по-често съществува само на теория, защото загубите от триене противодействат на еластичните сили и не им позволяват да ускоряват масата до достигане на разрушителна амплитуда. Разбира се, всезнаещите не признават подобни "незначителни" подробности и повтарят твърденията от популярните публикации за разрушителното действие на резонансните честоти с неголеми мощности, а хората се пуашат, шашкат, псуват или зачакват апокалипсиса, но не изискват картинката на съответния честотен спектър (как да я поискат, като или не знаят, че има такова животно, или не знаят за какво служи, или го гледат като индианец - пишеща машина), която шашкащите ги "случайно", но неизбежно пропускат да качат в Гугъл, за да не им се смеят НЕшашнатите на шашкащите "изводи".

Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2732999
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953