Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2013 16:02 - Сензационната конспирация от последните дни!
Автор: magicktarot Категория: Забавление   
Прочетен: 5347 Коментари: 21 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Миналия месец група журналисти, учени, политици, зарзаватчии и уфолози направи епохално откритие. То не може да се сравни с нищо от известната ни досега история на човечеството, а и от други истории - тази на мармотите, на крокодилите, а също на термитите, латимериите и, не на последно място, на къртиците.

Ето за какво става дума - за един грандиозен заговор срещу човечеството, датиращ, вероятно, от милиарди години.

Няколко вида извънземни цивилизации, пренебрегващи напълно мармотите, са се центрирали над човешкия род и произвеждат ли, произвеждат облаци.

Уважаеми читатели! Вие първи се докосвате до тази велика тайна! Облаците не би трябвало да присъстват в нашата атмосфера! Това са изкуствено създадени обекти. Ясно е, че всички ние ги приемаме за даденост, но в това е уловката. Дезинформация е и повсеместно разпространената лъжа, че от някои от облаците валял дъжд и по този начин се осъществявал кръговратът на водата в природата. Да, вода има, и дъжд има, а и сняг, град и суграшица, но... Отново стигаме до едно голямо "НО". Запитвали ли сте се откъде идва тази вода в дъждоносните облаци? Какво съдържа тя? Дали наистина е хаш-две-о, с аерозоли и прочие? Тази вода идва от галактиките, от които са генерирани тия облаци! Тя, под формата на просто хаш-две-о, прониква в най-горните, фини и тънки слоеве на човешката мозъчна кора, и там прави реакция, от която нормалният човек се превръща в междугалактическо зомби!

Както е всеизвестно, облаците са различни видове, имат различен цвят, строеж и консистенция. Групата от дръзновени човеци, която първа разкри този заговор, е успяла да класифицира облаците и да определи кой вид облак на коя извънземна цивилизация принадлежи.

За да не затруднява и без това зомбясалите от милиарди години хора, групата засега се ограничи да подаде обществено единствено цветовата класификация на облаците.

И така:

- Сивите облаци са дело на т.нар. Сиви. В тях те хем си крият неутронните космически кораби, хем оводяват с вода народа, хем излъчват енергии, неизвестни засега на нашата наука, които енергии...
...
Продължението: ТУК
...




Гласувай:
17



1. vmir - Знаех си аз, че има нещо гнило около облаците!
19.10.2013 16:23
Рибата се вмирисва откъм главата, а земята - откъм облаците. Казвам го, не за да се правя на умен, защото си имам брада, а този факт е неопровержимо доказателство, че съм не само умен, ами и мъдър. От което следва, че съм загрижен единствено за вашия интерес, а моя, честно казано, нито ме е интересувал някога, нито ще ме интересува когато и да било. Виждате, че отговарям на всички условия да ми се доверите напълно и само да ме следвате, а аз ще ви открехвам за светите истини преди останалите да са се усетили и ще ви казвам какво, кога и за кого да говорите, за да сме най-близо до парите и да не пускаме за нищо на света натрапници да ги приближават под какъвто и да било претекст.
цитирай
2. magicktarot - ОМ ГУРУ - ХЕЙ ГУРУ - ВМИР ГУРУ!
19.10.2013 17:06
Ще Ви следваме, ще слушаме и ще изпълняваме Вашите препоръки - те идват пряко ОтГоре! (някои зли езици твърдят, че като казвате "пари", имате предвид "парИ", т.е. финанси, но ние знаем! Вие говорите за "пАри" - за опасните пАри от облаците! И ще държим далеч от тях невинните люде, макар и междугалактически зомбита...)
цитирай
3. blackpredator - Меджик,
19.10.2013 17:16
има и страничен ефект тая хаш-две-о зомбация. Цифровизацията. :)
Що се отнася до хибридните облаци, най ми харесват моделите "Лексус RX 450h" и "Инфинити-хибрид".;)
цитирай
4. magicktarot - Блеки,
19.10.2013 17:39
странични ефекти има много, освен цифровизцията, такава, каквато я знаем повсеместно, има и лична цифровизация - нормалният човек се превръща в една цифра - тя е или шестица, или деветка. :))) Това, разбира се, любителите на "облаци" и конспиративистите-кемтрейлисти ще го тълкуват като Христос и Антихриста... Инфинит-ска хибридизация, няма начин! :)))
цитирай
5. vmir - 2. magicktarot, Точно така, драгоценна Меджик,
19.10.2013 18:40
Назначавам те за върховна Първожрица на единствената вярна духовнност, която е последната надежда на света за спасение от всички беди, но най вече от космическото нашествие на парите. Докато ти пророкуваш и казваш как да се спасяваме, аз ще държа под контрол отчитането на всички финанси и предаването на парите им в наши ръце. Кой друг, ако не аз и ти ще можем най-добре да се разпореждаме с тези пари по най-безпристрастния и справедлив начин? Нима има друг, който повече от нас да ненавижда парите и притежателите им, а следователно да ги държи най-далеч от всяка възможна злоупотреба, алчност и разюзданост?
цитирай
6. bven - Може и да е така, а може и да не е:)))
19.10.2013 20:41
При всички случаи , Соня - всички от раждането си все наблюдаваме облаците - гледаме ги, мечтаем, сравняваме ги с разни фигури... Аз също им посветих един-два поста, но важно е това, което ти разкриваш!!! Дали ЦРУ знае тази класификация?:)))
цитирай
7. magicktarot - Re:
19.10.2013 21:39
Вмир Гуру! :)))))) !!!!!

===

Бвен, Привет, Мария! :) Ооо, как! ЦРУ още нищичко не знае за облаците! То засега проучва основно следите от самолети в небето, т.нар. кемтрейлс. ;))) И докато ги проучва тия кемтрейлси, извънземните и облаците им ни зомбясват, и измъкване няма! :)))) Некои другари твърдят, че не ставало дума за атмосферни облаци, а за известното у нас питие "облак" - та и това питие би трябвало да се проучи от ЦРУ! И от всички видове университети, институти и ашрами... ;)))))
цитирай
8. magicktarot - Гет, ама как така? Тия неща са сериозни!
19.10.2013 22:29
Не стига, че ги споделям с всички тук, а и ще ме пишеш в кавички, и ще разпространяваш дезинформация, че съм се ядосала! Ка щяло! ;)

Виж сега - Сократ не е чел Достоевски, пък пак си е мъдър. Помисли над тази моя сентенция.

И последно - значи можеш да приемаш насериозно чичковците, които ти казват, че следите от самолети те убиват, а мен не можеш да ме приемеш насериозно, хмхмкхм! ?!?!

В една от любимите ми книги пише и още нещо: Където влезе догмата, мисълта спира!

;)))
цитирай
9. staler - соня е всъщност брадат неуспешен ...
20.10.2013 04:13
соня е всъщност брадат неуспешен многодетен поет-неудачник заработващ на тихия фронт на контрадезинформацията.снощи ми се яви на сън и ми каза--"шалом,гяур,такива като тебе да не гледат у облаците,но да опъват оувър таим щот лихвите течат "след което изчезна яко дим в алуминиемите облаци.
цитирай
10. apostapostoloff - Ужасно е, защото
20.10.2013 07:19
световните конспиратори премълчават очевадния факт, че осен компютъра българите са измислили и чукането. Българин да те изпърца- от това по- голям кеф няма. Ама ето на- това се премълчава съвсем умишлено.
цитирай
11. anin - Хъм!
20.10.2013 07:55
Това за облаците сериозно ли?!
Мисля, да не е поредната спусната дезинформация, за не гледаме какво става на земята, а да обвиняваме облаците :)
цитирай
12. magicktarot - Re:
20.10.2013 09:51
Гет Херодот! :))))) Ехх, ти! :))))))

===

Сталерчо, ах! :))) Аз наистина съм дърт, брадат дядка-евреин, направо съм Ахасвер - нИдей вярва на актуалната ми снимка от аватара тук! ;))) За мен е чест, че си ме сънувал... ама щях да ти харесам повече в другия си облик - а ти - като брадат чичар, бррррррр, какво да кажа...? :))))))

===

Апостолов, :))))) !!!!!!

===

Ани, постът ми е в "Забавление" - не би следвало да се приема за "истина"! ;)
цитирай
13. gocho52 - "Оводняват..."
20.10.2013 11:12
Буквално ни препикават ли?...
Простаци!
цитирай
14. magicktarot - Re:
20.10.2013 11:51
Гет, имаш предвид "амнезия" нали? Не "анамнеза"? ;) Чудя се, като разговаряш на живо с някоя жена, на всяко ли свое изказване държиш такива дълги речи?... ;)

===

Gocho52 Георги !!!! :))))))) Абсолютни простаци, наистина! :))) Нарочно написах "оводЯват", без "н" - като вид "журналистически" неологизъм - хем да изглежда като оводНяване, хем като вид "водене" - водят ни за носа, простаците! :)))
цитирай
15. fascindoo - абе, евреи мръсни,
20.10.2013 15:59
излезте от анономността си... какво като дедите и майките ви са се конвертирали!
или ви е заповядано да сте още Crypto-Jews!

И блогъри и комектиращи, като "изпърца"- ча 12.aPROSTapostoloff !!!
цитирай
16. magicktarot - Я за всеки случай да цитирам тоз титан на мисълта,
20.10.2013 23:38
fascindoo написа:
абе, евреи мръсни, излезте от анономността си... какво като дедите и майките ви са се конвертирали!
или ви е заповядано да сте още Crypto-Jews!

И блогъри и комектиращи, като "изпърца"- ча 12.aPROSTapostoloff !!!


да не взема да го забравя! :)))))))
цитирай
17. vmir - 20. get,
21.10.2013 08:55
get написа:
vmir написа:
Щом ще си припомняш, не беше ли оня в бъчвата Диоген?

1. "... не беше ли оня в бъчвата Диоген? " - Да ! - наричан от съвременниците си "Сократ Лудият".

2. Anamnesis – е Платоновото учение за ПРИПОМНЯНЕТО ? - Платон счита, че истинското познание е това на идеите, което се осъществява от РАЗУМА, т.е. от РАзумната ЧАСТ НА ДУШАТА. То се различава значително от чувственото и интелектуалното знание .

3. http://www.allthingshealing.com/Portals/2/Stock-Photos/Tarot/Tarot%20-%202%20tarot%20cards%20image.jpg

от Гет, който не е забравил, за "Братството на задругата" ?


Добър отговор, Благодаря. Бях се разтревожил за близо двата века разлика между Сократ и Диоген, но сега се намериха. Поздрави.
цитирай
18. anin - Ха ха, вернооо!
21.10.2013 23:48
Хич не бях забелязала категорията! Даже забравям да си я сменям като пиша постинги...
Та чета те, и си викам, айде ся пък и облаците виновни :))))
цитирай
19. magicktarot - Ани :)))))
22.10.2013 08:15
Аааа, ако се налага - и облаците ще са виновни, няма да им се размине, я!!! :)))) Но иначе се радвам, че звучи достоверно - току-виж някой от поклонниците на конспирацията се хване (те не са придирчиви, малко им трябва), приеме го за чиста монета и почне да тръби колко са опасни облаците. :)))
цитирай
20. milady - ПРИВЕТ ,МАГИЧНА...ОМ:)) !!!
04.11.2013 11:53
ВСИЧКО Е ИСТИНА, И ВСИЧКО ЛЪЖА!
всичко е ЛъЖА и всичко е ИстинА,даа...
автор един заспал ЛАМА..хахаха...
разперете КРИЛА ...и СКОК ,В празнотооо,..аййдеее...


цитирай
21. magicktarot - ООМММ, Милейди! :))))
04.11.2013 13:03
Да, често става така, че най-големите абсурди излизат истина - няма да се учудя, ако тази моя измишльотина с облаците излезе вярна!!!! В мозъците на конспиративистите, де ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2724089
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953