Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2014 13:36 - ПИСМА от НЕБЕСАТА: Какво ще ви донесе повече щастие?
Автор: lucecita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3722 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА

Писмо 4813: Какво ще ви донесе повече щастие?


Бог каза:

Вие обявявате това, през което минавате. Вие сте този, който казва, че страдате, и вие говорите за това, че прекрасно си прекарвате времето. Вие сами решавате какво представлява вашият живот. Значи, вие можете да предрешавате своя живот. Вие го обявявате предварително. Следете какво говорите, скъпи мои. Защо да говорите нещо, което предопределя вашия неуспех?

Какво говорите и какво мислите? Нима сте неудачници? Ако да, то престанете да бъдете такива. Не използвайте оправданието, че сте просто реалисти.

Бъдете справедливи към себе си. Правете положителна прогноза за живота си. Чупете преградите. Днес не трябва да прилича на вчера. Утре можете да се намерите в нов киносценарий. Параметрите на вашия живот могат да се изменят за една нощ. Вярвайте, че най-доброто предстои да дойде. Не доказвайте обратното. Най-доброто идва при някого. Защо да не е при вас? Разбира се, че при вас.

Как бихте изглеждали по най-добрия начин? Какво би ви донесло най-голямото щастие? Вие заслужавате своята участ. Отначало мислено си създайте вашето настояще, защото вие създавате с мислите си. Помислете по нов начин. Утре започва нов ден.

Вашият живот не е завършил. Ще има още изненади. Изненади, които ще ви донесат удоволствие. Изненади, от които ще танцувате радостно. Утре на някого ще се случи голяма радост. Тогава, защо да не е при теб? Нима ти не си Мое дете, също като някой друг?

Бъдете благодарни за това, което имате. Бъдете благодарни за това, което ви е дал животът. Сега вие дайте на живота. Ободрете се. Наслаждавайте се на този ден. Да, разбира се, може да има нещо, за което да се оплаквате. Оставете оплакванията. Натрупвайте признателност. Вие имате живот! И вие знаете, кой ви е дал живота. Благодарете Ми. Приемете живота си и това, че той е ваш, за да направите от него това, което искате.

Вие можете да играете трагични роли, ако искате. Можете да сте мъченици, страдалци. Имате и други избори. Избирайте. Изберете да сте този, който дава и получава щастие. Започнете да практикувате днес. Справяйте се добре с щастието и с благодарността, с добрата воля и с умението да споделяте всичко това. Във всички случаи вие споделяте. Може би споделяте вашето униние. Със същия успех можете да споделяте своята светлина. Вече беше разпространено достатъчно количество тъмнина.

Никой не трябва да изживява страдание или алчност. Вие вече минахте през това. Сега хванете звездата и я свалете долу, за да може всички да я видят. Дайте я с радост. Обикновено там, откъдето е дошла звездата, е останало още много.

Вдъхновявайте. Бъдете вдъхновение. Повече никакво чувство на жалост към себе си или на съжаление за себе си. На света не му е необходимо по-голямо количество съжаления и извинения. На света сте нужни вие - усмихващи се и вървящи напред. Скочете към радостта. Повече никакво мръщене, никакво напрежение, никакво чувство на поражение.

Само вие можете да победите себе си. Във всеки случай, какво наричате поражение? Има много начини да спечелите. Бъдете своят вдъхновител. Съберете смелост да вдъхновявате себе си. Хайде. Хванете се за живота. Направете живота си песен на любовта. Изпълнете живота си с уважение към себе си и по този начин ще го изпълните с уважение към Мен. Уважавайте себе си и уважавайте всички. Благославяйте себе си и благославяйте всички.

Може би не сте осъзнавали, колко сте важни за реализацията и за пробуждането на света. Отдайте дължимото на себе си и ще отдадете дължимото на всички. Разчитам на вас. Хайде.

Ченълинг на Глория Вендроф

Превод: Лусесита

www.heavenletters.org

http://heavenletters.org/heavenletters-russian





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572920
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол