Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2012 17:21 - Сблъсък на А(но)нимуси и ... бай Иван :)
Автор: magicktarot Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3487 Коментари: 9 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Както е известно, според юнгианските интерпретации на Психе и нейните похождения, всеки пол притежава съответно противоположни на своя пол анимус или анима - всяка биологично изявена жена има анимус, всеки мъж - анима. Ако човек не е в "добри отношения" със своя анимус или анима - това се вижда съвсем директно в ежедневното му нормално поведение и реакциите му спрямо околния свят. Например - ако една жена е твърде агресивна, нападателна, неадекватна, ръси при всяка провокация и непровокация обидни, мръсни думи, псувни и подобни - то това значи, че нещо я юрка "нейният Анимус" и тя не може да го удържи. Той си прави фактически каквото поиска и може да я накара да извърши куп глупости, за които тя после да съжалява и понякога, въпреки съжаленията, последствията да се изразяват в: "късно е, Чадо, мандалото лопна!"...:)

Това, разбира се, е твърде опростено представяне на нещата, но не мисля да се впускам понастоящем в задълбочени анализи, защото за момента не е необходимо. А моментът се изразява в това, че най-неочаквано покрай бай Иван (когото смея да приема за настоящо проявление на моя Анимус) се сдобих в другия си блог с един анонимен коментиращ, когото смятам за жена по "некои съображения" и който се раздразни до такава степен от бай ти Ивана, че, види ли го някъде из Нета, веднага включва в действие "лайнохвъргачката" си (с извинение!) и перманентният му запек завчас се превръща в неудържима диария. (пак моля за извинение за тези думи, но анонимуската се изразява основно посредством фекално-канализационни изрази и няма как да не прихвана и аз:)))...

Та, по съвет на един мой Приятел, реших да си почеша езика и покрай чесането да направя един весел опит за обяснение на тези анонимни случки, пък белким Анонимната посветне нещичко...

Продължението: тук




Гласувай:
20



1. gocho52 - И на мен ми досаждат...
11.06.2012 18:53
Ануснимните анимали.
цитирай
2. mt46 - Здравей, Меджик!
11.06.2012 19:09
Прегледах някои коментари оттатък...Не предполагах, че и в Блогер има серящи анонимници /навярно страдащи от разстройство/... :) Аз не бих си губил времето да им отговарям - да спориш с "анимални" простаци е безсмислена загуба на време и енергия... :)
цитирай
3. magicktarot - Re: :)
11.06.2012 19:31
Георги, ха хаха, "ануснимни"!!! :)))) Да, ясно е, че те нападат! Не знам как стои въпроса с "анимата" ти, ама ти си си Бай Георги и явно дразниш! :)))

=

Марине, напълно съм съгласна с тебе за губенето на време и т.н. със серящи елементи. В случая реших да направя изключение - заради "бай Иван"! :)))
цитирай
4. kite333 - Сонче,заради теб си домъкнах д-то до тук да ги видя тез анчета.
12.06.2012 08:44
Ми то нормално,те търсят място за акане и току кацнат някъде.Колкото повече ги гониш,толкова повече налитат. Карай :))
И ауууу каква шармантна снимка си сложила, кефи ;)
цитирай
5. tili - Убий простака
12.06.2012 10:31
с майтапи. Пускай ги, та да ги скапем със смях:)))

Все си мислех, че бай Иван има по-такова въздействие върху анимите, хехе;-)))
цитирай
6. magicktarot - Re: :)
12.06.2012 11:55
Кайти, благодаря ти! :))) Засега няма кацане, дано! :)))

=

Тили, ха хахах! :))))) За анимите не се бях замисляла, ако се окаже, че това не е сблъсък на анимуси, а анонимният е случайно мъж и му е засегната анимата - ще трябва извънредно да "се преосмислят некоите съображения"! :)))))))
цитирай
7. vostroto - И при мен се появяват отвреме-на...
13.06.2012 08:53
И при мен се появяват отвреме-навреме, но направо ги трия:) Нещо ме мързи да се разправям, а и не виждам смисъл да споря с трофопостове:)
Привет!:)
цитирай
8. magicktarot - Привет, Вострото! :)
13.06.2012 11:13
И аз правя така, в случая реших да направя изключение - все пак е замесен "бай Иван", явно затова! :))))
Поздрави! :)
цитирай
9. imbe - Traktorist,huligan....
16.06.2012 06:57
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2732283
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953