Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2013 10:47 - Психеделичната Мравка си чеше липсващия език
Автор: magicktarot Категория: Изкуство   
Прочетен: 1790 Коментари: 2 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Това, консенсусната реалност, е празна глупост. Да вземем например така наречената атмосфера. Разправят, че била нещо като сферичен облак, обгърнал Земята, основно с цел да я пази от космически излъчвания. Ама чия е целта, и каква ще да е тази сферична и безкрайна цел? Без конкретна точка-точки?

Слънцето някога било Бог. Сега е просто Слънце. Звезда от някаква невисока величина. Ама без него? Как да стане?

То май е Бог под Прикритие. Атмосферата е лещата, през която той ни гледа и вижда, когато реши, че има нещо за гледане. От друга страна, тази леща ни пречи да го виждаме в пълния му блясък, щото който види бог "бездруго ще умре". Веднъж някакви извънземни искали да откраднат атмосферата-леща. Наложило се с нея да крадат и гравитацията на Земята. Ама покрай това се оказало, че трябва да откраднат и Слънчевата, и цялата галактическа гравитация. Тогава решили да се откажат пространствено-временно и се прехвърлили в квантовите духовни реалности. Мислели, че оттам кражбата би била по-лесна. Обаче се оказало, че "там" атмосфери нямало. Нито като единици за налягане, нито като оптично-дихателни лещи. Решението на това повсеместно нямане било, изглежда, едно: да се трансформират в надземни жители.

Избрали формата, вида, организма и темперамента на мравката.

Общо взето, това е историята на моя род.

Ако видите някъде самотна мравка, не мислете, че се е отлъчила от мравуняка и че е обречена на нещо си. Това може да съм аз, може да са други "от рода".

Ние сме тези, които ползват лещата-атмосфера, за да гледаме Бога и други работи. Какви работи ли? Не е за вярване, ама който може да ползва адекватно лещата, може да вижда-чува-усеща всички мисли на боговете.

Дишането е един от начините за наблюдение и шпиониране на бог. ...

Продължението: ТУК
...




Гласувай:
15



1. mt46 - Поздрав, Меджик -
25.09.2013 12:38
за философските разсъждения!... Да, "Бог е под прикритие" - затова хората, народите, религиите го виждат по различни начини...
цитирай
2. magicktarot - Благодаря, Марине! :)
25.09.2013 15:05
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2724006
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953