Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2012 10:06 - Невръстен хлапак се измъкна от капана на пространство-времето
Автор: magicktarot Категория: Изкуство   
Прочетен: 2965 Коментари: 4 Гласове:
22

Последна промяна: 03.05.2012 11:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Преди повече от двехиляди земни години вселенските охранители съобщиха по Всеобхватния Неканал, че някакво същество е успяло да слезе невредимо от бързодвижещата се стрела-влак, наречена от някои земни жители "пространство-време".

При обстойното проучване, отнело само някакви си 666 (словом: шестстотин шестдесет и шест) години, се установи, че съществото е момченце, от вида, наричащ себе си Хомо сапиенс. В момента на знаменателното слизане, момченцето било на девет годинки.

На толкова си и останало. В това, разбира се, няма нищо необичайно. Лошото е, че момченцето се оказа някакъв хулиган с бързо чаткащ Ум, който всъщност му помогнал да разбере какво е станало с него и даже да злоупотреби с положението си.

Когато хлапакът се окопитил и осъзнал, че, бидейки извън "влака" , не му трябва нито въздух, нито храна, нито вода, малкият разбойник скроил замисъл да спре екстравагантното капанно возило и да покаже за пореден път на съучениците си колко е велик. Той добре осъзнавал, че съучениците му отдавна били напуснали пространство-времето в съученическата си форма, но това не го спирало - видял бил т.нар. Самсара и изчислил безвремево и безизчислително...

Продължение: тук




Гласувай:
22



1. stela50 - Интересно , Магична ...
03.05.2012 12:33
Хлапакът - извън пространство- времето ...
Всъщност не се намира никъде ... а има ли никъде ...
И ще разберем ли какви ги върши ...
Поздрав сърдечен за теб !
цитирай
2. mt46 - Привет, Меджик!
03.05.2012 12:38
Интересна теория за Бог!... Аз мисля, че Той е във време-пространството, а не Някой извън, който влияе върху Тук, Сега и т. н. ... Смятам, че и сънищата са част от Това време-пространство... Моят беден ум не може да си представи Друго... :)
цитирай
3. magicktarot - Re: :)
04.05.2012 14:36
Звездна, благодаря ти! :))) Наистина, трудно е да се разбере дали някой, който е извън "пространство-времето", би могъл да се намесва в самото него по начин, който да бъде усетен от съдържащите се "вътре" - надявам се някога да разберем... Прегръдки!

=

Марине, благодаря ти! Това, което казваш е много сложно и изисква яки разисквания - най-малкото, защото засега е недоказуемо...:) Но поставяш интересен въпрос със сънищата - дали идват от пространство-времето, или са "дар от Бога" - момент, в който Той ни позволява да се откъснем от този "капан" и да видим нещата по друг начин, независимо че сме в тяло все още... :)
цитирай
4. gocho52 - Кой е Добрият?
06.05.2012 13:27
Могат ли да съществуват един без друг?
Знам...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2724166
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953