Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2013 18:41 - Алармааа! Дишането ще спаси света!
Автор: magicktarot Категория: Други   
Прочетен: 11265 Коментари: 25 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всички сме равни! Сега да не ме обвинят, че съм комунистка, но, както се казваше в стария виц: "кому ниска, кому висока - за мен си е добре!". Та и за мен така!

Седя си в лотос, поза лотос, де, още няма толкова големи ГМО-Лотоси, та да ми поберат, хм, частите, но да не се отплесвам в генетиката! Дишам си и като че ли медитирам, ама може и да не медитирам, няма значение кому ниска. Да, пак се отплесва Авидя, или ме отплесва, незнайно от коя основа...

Та, мислейки че медитирам, изведнъж усещам, че вдишвам въздух! Който се е превъртял през дробовете на милиони, да не кажа - милиарди! Леле, леле, какво кръвосмешение, полови групови изпълнения, класови, расови, видови и всякакви смешения! Въздухът, вдишван от някой хипер-милиардер, след няколко часа се нахожда в дробовете на най-окаяния просяк - или на някой червей.

Мъдреците разправят, че не сме дишали правилно. Лекарите знаят, че ако подадат кислород повече от нормата, пациентите стават еуфорични. Ако кислородът е малко - хората са вяли, дори полузаспали. То затова и се прозяваме - защото организмът има нужда от кислород. И заспиваме, прехвърляйки се за една трета от живота си уж в царството на Морфей, на илюзиите, на по-малкия брат на Танатос (Смъртта).

Други пък бърборят, че след Смъртта човек се осъзнавал, ставал ангел. Ами че ако наистина сънят е по-малък брат на Смъртта - то и приживе ни е дадено да видим какво е... Ама не! Това било илюзия, не било реалност.

Ако предположим, че шегаджии-извънземни рекнат така, за шоу, да изтеглят всичкия въздух от земната атмосфера, барабар с кислорода, то какво ли ще стане? И милиардерът, и просякът ще се задържат в "реалността" най-много 3 минути. И после ще се кютнат към Вечните Ловни Полета - или където им е кеф, зависи как сънуват - безкислородно...

Медитирайки се чудя, дали случайно Бог, или който и да е там, не ни показва с тоя отчайващо общ въздух, че всички сме едно? Дали не се майтапи с нас по този начин?

Да, прави са мъдреците, че хората не забелязват дишането. ...
...
Краят: ТУК
...




Гласувай:
20



1. minavamottuk - Дишай
22.10.2013 18:47
и толкова..другото са подробности
цитирай
2. truthful - Дишай Соня! Дишай! И "Водните пари" от "пътническите самолети"?!!?
22.10.2013 19:12
Дишай Соня така с пълни гърди въздуха наситен с "водните пари" на Многото пътнически самолети, дето всеки божи ден ти ги предоставят в изобилно количество и то БЕЗПЛАТНО! Дишай, не бой се. Това са водни и безвредни пари - нали така повеляват Мъдреците! Пий си колата, в нея няма фруктозен сироп от ГМО царевица, но виж какво прави тя http://www.youtube.com/watch?v=oeA3IAVULZc . А смешниците-извънземни Сонче, защо им е да ти вземат твоя и наш въздух? Вземи и виж какво правят в Странни ротации на Слънцето на 360 градуса - http://vbox7.com/play:4a4f4e9e . Можеш да засегнеш и илюминатите, HAARP и др. Защо ги пропусна? Чудно? Ей сея ще прилети и vmir-чо да ти припява!
цитирай
3. magicktarot - Re:
22.10.2013 19:19
МинавамОттук, привет отново! Май е така, да... :)

===

Трутфул, Ооо, Трути-Фрути, сега ще спра да дишам, аууу!!!! Добре че ме предупреди! То било много опасно, бе!?! Ей сегинка спирам! (барем се кротнеш, момче! или момиче!). И ако ти мислиш само за илюминати, кока-кола, конспирации и прочие, аз не мога да нося отговорност за това - и не очаквай от мен, подобно на теб, да лягам и ставам с илюминатите, аааа!!! :))) Айде! :)
цитирай
4. magicktarot - П.П. Трути-Фрути, ти май си пристрастен/а към мен и Вмир?!
22.10.2013 19:22
Хубава двойка сме, ама не е редно да се прекалява с воайорството - илюминатите ще те подгонят, ако те хванат да ни воайорстваш, ей! :)
цитирай
5. anin - Да, правилно,
22.10.2013 19:34
Дишането е живот!
Да си пожелаем чист въздух и правилно дишане,
за да сме здрави и щастливи....
цитирай
6. blackpredator - Меджик,
22.10.2013 20:51
не медитацията, само учестеното дишане у царството на Ерос носи кислород и спасява душите и телата от семейство Танатос. ;))
цитирай
7. magicktarot - Re:
22.10.2013 22:02
Ани, да! Дай Боже!

===

Блеки, хапцилютно! :))) Ама къде видя медитация - аз за дишане говоря, бре! Медитацията е подробност. ;) А при бай Ерос, освен че има учестено дишане, има и неволно задържане на същото, и бавно и дълбоко - амчи това си е чиста йога! ;)
цитирай
8. truthful - Заглавието не е актуално
22.10.2013 22:40
Заглавието е било актуално за България преди няколко години! Сега то ткрябва да звучи: Алармааа! Дишането("на водни пари" от ниско летящи самолети) ЩЕ ВИ СПАСИ ОТ СВЕТА! Отворете прозорци рано сутрин и ги пуснете да изпълнят дома ви. Излезте на терасата или двора в подходящо според "мъдреците" облекло и започнете дишането на "водни пари" - безплатно при това. Къде ще го намерите в тая бедна и обрулена държава. В тези "водни пари" вашите клетки с дишането ще вкусят наночастиците алуминий, диетилен бромид, бария,канцерогенните вируси, мукоплазма и всичко това - БЕЗПЛАТНО! Българино, дишай! Дишай! Не ти се вярва нали българино? Кой щял да "даде невъзвръщаеми пари", ма некъв "батю" бил забравил за ученото и т.н. Има ги навсякъде около тебе "водните пари", ти живееш в тая среда вече 8 години. И вземи го мани оня щастливия дето знае това!? Вземи виж какво става над главата ти! Отвори си очите и ушите, щото утре българино ще е късно. Нямаш и хал хабер какво те чака, българино? Но щом сега приемаш нещата за нормални, би трябвало и другите дето ще дойдат с още по-голяма сила върху тебе да приемеш по същия робски начин! Е, ако безразличието е твоято позиция за "водните пари" ДИШАЙ БЪЛГАРИНО! Без пари е!
цитирай
9. magicktarot - Трути, а моля те у твойо блог си пИши актуални заглавия, а?
22.10.2013 22:49
Брееййй, кво нещо било да те налази кемтрейлсист! Кеф отвсякъде!

:))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
10. blackpredator - Меджик,
22.10.2013 23:17
слагай противогаза.;))
цитирай
11. magicktarot - Блеки, да -
22.10.2013 23:32
не стига, че тия сутрин, обед и вечер се кланят на кемтрейлс, ами сега искат да ни накарат да спрем да дишаме, че било опасТно!!! ;) Сигурно тоя вид конспиролюбци прави и секс с противогаз, тц, тц, тц - но по-вероятно е и сексът да отричат - според тях той е следствие на кемтрейлс!!!

:)))
цитирай
12. anin - Добро утро!
23.10.2013 06:12
Брейй! Какво става при теб?!
Много "обожатели" са те нападнали! :)
Но ти се справяш де....не им се даваш ;)
цитирай
13. apostapostoloff - Не дишането, а духането
23.10.2013 07:00
ще спаси света, защото то е една прекрасна прелюдия към половия акт, който от своя страна спасява света от измиране.
цитирай
14. vmir - Малии, некой тук го е яд да диша щото таковата...
23.10.2013 08:26
А каква ли песен ще запее, ако му се случи да прочете, че всеки атом от човешкото тяло вече е влизал в състава на няколко звезди и на няколко милиона живи същества от най-разнообразни видове и породи? Да не продължавам нататък, че знам ли колко му е акъла...
Привет, Маджик!
цитирай
15. magicktarot - Ани, добро утро! :) Ами, много!
23.10.2013 08:39
Един-единствен е! :)))) Но сигурно ти изглежда като много, защото явно "не е сам", ако използваме този хубав народен израз. ;)
цитирай
16. magicktarot - Апостолов !!! :))))))
23.10.2013 08:41
Май и Тантра твърди подобно нещо - трябва да се проучи!!! :)))))))))) Не приемам нищо на доверие! :))))
цитирай
17. magicktarot - Вмире :)))))) !!!! Привет!
23.10.2013 09:03
Обикновено тоя вид няма чак такова въображение и дори Господ да му слезе и да му покаже едно към едно как атомите му са били както част от свръхнови, така и от непознати бактерии и космически великани, той пак няма да зацепи и ще продължава да се плаши от "наночастиците" във вдишвания от него въздух. А всъщност човешкото тяло и в настоящия си момент съдържа почти всички елементи от природата. (Тия нямат фантазия да видят, че техният страх не е по-различен от страха на малкото дете от баба Яга, с тази разлика, че детето има въображение - която не е никак малка!).
цитирай
18. vmir - Точно така, Меджи!
23.10.2013 09:48
Неслучайно повечето от тях не виждат по-неопровержим "аргумент" за отричане на Господ от това, че не откликвал на моментните им нареждания. Затова Вонегът забелязва, че проблемът с тъпите копелета е, че не могат да допуснат, че има и умни. То какъв ли ум да се чака от екземпляри, които не схващат, че трябва да си загубил всякакъв разсъдък да тровиш в продължение на десетилетия въздуха на планетата, без да отровиш и въздуха който дишаш, въздуха на децата си и т.н. Откачена работа, обаче може друго са изгубили преди (освен) разсъдъка си, навява ми го нещо от Р. Ралин:

"Без да са космически и дръзки,
тез въпроси мира ми не дават -
как се хранят, дишат, размножават,
хората, които нямат връзки?"

Това обяснява и защо толкова ужасно страдат по онова ужасно време. Ето защо толкова много обичам демокрацията, пък макар и да ми се тръшкат някои заради загубените си връзки и да им призлява дори от самолетите на ненавистните им "врагове".
цитирай
19. magicktarot - Вмире, за жалост е така -
23.10.2013 11:25
разбира се, най-глупавите от конспиративистите не могат да проумеят, че има голяма вероятност тази тяхна, приета за най-свята религия "теория", може би да е създадена от хора, които искат да се върне тоталитаризмът (защото, кой е непринуден и вярващ поддръжник на тия режими? основно хората, които са с обработени мозъци, на които им е попречено да виждат нещата от различните им страни - е, точно такива са масата конспиративисти.) Както навремето ни плашеха със "западни диверсанти" и подобни, така сега плашат тая маса с "лошите", които искат да убият цялото човечество - разлика няма...
цитирай
20. apostapostoloff - MagicTarot!
23.10.2013 13:49
Дай да проучваме въпроса заедно! Нали ще ти трябва модел, който да стои пред теб (надървен), докато ти се пробваш върху него!
цитирай
21. magicktarot - Апостолов!!! :))) Е те това е късмет вече!
23.10.2013 13:57
Най-сетне и аз да си намеря модел, с когото да спасявам света!!!
цитирай
22. blackpredator - Меджик,
23.10.2013 14:25
Въобще не се вържи на apostapostoloff.
Вместо "надървен" ще ти пробута грифа на китарата, която продава от зората на демокрацията. Стар модел.:(
И кавал не става. Теодоси с него свири Елвис.
Само духалото и чука на някой селянин-ковач. Черен, но ковач...:P
цитирай
23. magicktarot - Ееее, Блеки... :))))))
23.10.2013 14:47
Гриф - гриф - човек е редно да се вмества в наличните материали и да ги ползва по възможно най-изгодния начин. Щом има китара, ще спретнем двамката с Апостолофф едно свирене под балкона на Трути - серенада демек!

;)))
цитирай
24. apostapostoloff - Дай да дадем
23.10.2013 18:28
тогава! Нали знаеш, че е голема убавиня?! Прати ми на ЛС телефона си, за да уговорим първата тренировка.

А па оня predatora си умира на мъка, че от зората на демокрацията досега продадох китари за повече от $20 000. Той тиа пари нема да ги види ни на тоа, ни на оня свят, ама оно си е за негова сметка. Дай ние с теб да прекараме кризата в лукс!
цитирай
25. magicktarot - Апостолов - по нета - хабсурд! Конспиративистите
23.10.2013 18:37
ще ми видят теле-фона и ще ме омагьосат през него!!! Току виж ми качнат и някой илюминат на антената за тАлАвизията :)))

Ще се свържем първоначално астрално - после е лесно! :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magicktarot
Категория: Забавление
Прочетен: 2719289
Постинги: 353
Коментари: 5567
Гласове: 14953